Deze Kardashian is verloofd

Gepubliceerd op 5 April 2016 door Laure Vandendaele
Deze Kardashian is verloofd

Keeping Up With The Kardashians? Het is niet altijd even eenvoudig. Tussen de naaktselfies, zwangerschappen, knipperlichtrelaties en family vacays door raakt zelfs de meest doorwinterde fan het spoor wel eens bijster. Laatste update: er is er eentje verloofd.

Nee, Tyga ging niet op één knie voor Kylie en ook Scott Disick schoof geen knoert van een diamant om de vinger van Kourtney. Zelfs Kanye trakteerde zijn eega niet op een fonkelend sieraad dat haar huidige verlovingsring overtreft. Deze keer kletteren de huwelijksklokken in een heel andere hoek. Zo zou de 'verloren Kardashian zoon' Rob zijn vriendinnetje Blac Chyna na amper vier maand relatie ten huwelijk gevraagd hebben. Dat concludeert 'het internet' nadat de 27-jarige ex-stripper en aartsvijand van de Kardashian Klan een foto postte waarop ze breed lachend en weinig subtiel een gigantische diamanten ring om haar ringvinger showt. Tel daarbij het onderschrift 'YES !...!...!' en een huwelijk lijkt op til. Rob maakte onlangs voor het eerst kennis met zijn aanstaande schoonmoeder en liet blijkbaar een goede eerste indruk na. Ze verkondigde immers dat ze in hem 'the one' voor haar dochter ziet.

Robverloofd

Hoe de rest van de Kardashians reageerden op het nieuws van de verloving is nog niet geweten. Het toeval wou immers dat ze nét allemaal samen op alweer een nieuwe family vacay waren vertrokken.

LEES OOK: de verlovingsringen van de sterren.

Klik op 'in beeld' voor een overzicht van de verlovingsringen die de Kardashianvrouwen al om de vinger geschoven kregen.