Nieuw: verminder je biologische leeftijd met AspriaPro

Geüpdatet op 1 April 2016 door Isabelle Vander Heyde
Nieuw: verminder je biologische leeftijd met AspriaPro

Hallo, ik ben Isabelle en ik ben... 19 jaar oud! Volgens mijn paspoort tel ik 27 lentes, maar dat gelooft mijn lichaam niet. Verwarrend? Een woordje uitleg: 

Het luxe fitness concept Aspria komt dit voorjaar met een geniale nieuwigheid op de proppen: dankzij een slimme combinatie van analyses, welzijn en gerichte training kan je vanaf nu de klok terugdraaien en op een jaar tijd tot drie jaar "jonger" worden!

Wat? Aan ons geboortejaar kunnen we niets doen, aan de staat van ons lichaam gelukkig wel. Een slecht dieet en te weinig (of de verkeerde) lichaamsbeweging tasten onze algemene fitheid aan, wat leidt tot twenty somethings die onbewust reeds met de conditie en interne staat van een veertiger rondlopen. Goed voor een slecht gevoel én uiterlijk zichtbare tekenen van veroudering. Om je weer strak en dynamisch te maken, komt Aspria nu dus met een gespecialiseerd trainingsprogramma op de proppen: maak kennis met AspriaPro!

Hoe het werkt? Aan dit programma gaat een afspraak bij een algemene fitheidsexpert vooraf. Die stelt vragen over je levensstijl en dagelijkse gewoontes en meet en weegt zowat elk stukje van je lichaam: bloeddruk, cholesterol, gewrichten, body mass index, staat van de longen, stressniveau, etc. Na afloop krijg je op basis daarvan de werkelijke leeftijd van je lichaam voorgeschoteld -even slikken!-, alsook een plan om die op korte termijn te laten dalen. Dat kan om personal coaching gaan, maar ook om een lessenschema waarbij je de keuze krijgt uit een waaier aan activiteiten die -afhankelijk van je noden- op je conditie, dynamiek, lenigheid, evenwicht of ontspanning werken: voor elke nood wat wils! Voeg daar nog een goed doordacht dieet en de nodige welzijnmomentjes aan toe en je kan binnen het jaar enkele kaarsjes van je verjaardagstaart halen -goed voor een slanker, sterker en gezonder lichaam.

Ook proberen? Surf naar Aspria en boek ook een afspraak!