Jenna Dewan en Channing Tatum krijgen eigen TV-show

Gepubliceerd op 29 Maart 2016 door ELLE België
Jenna Dewan en Channing Tatum krijgen eigen TV-showLONDON, ENGLAND - JUNE 30: Actors Channing Tatum and his wife Jenna Dewan-Tatum attend the European Premiere of "Magic Mike XXL" at Vue West End on June 30, 2015 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images)

En er zal gedanst worden, Step Up nostalgie alom!

Jenna Dewan en Channing Tatum produceren een televisieprogramma in samenwerking met het Amerikaanse televisienetwerk NBC. Spoiler: het koppel danst zelf niet mee. Jenna treedt op als jurylid en mentor, Channing zal de rol van 'uitvoerend producent' op zich nemen (kortom: achter de schermen werken).

Een naam voor het programma is er nog niet en ook het concept blijft nog vrij abstract. Volgens bronnen zal het programma "een frisse kijk bieden op wedstrijden in de danscompetitie."

Wij blijven alleszins hopen op een vervolg op de 'Pony' lapdance van Jenna!

channing-tatum-jenna-magic-mike-lip-sync-battle

Het duo leerde elkaar kennen op de set van de dansfilm Step-Up in 2006. Beiden hebben ze tonnen ervaring in de danswereld. Channing begon op zijn 19 jaar als stripper te werken onder de naam Chan Crawford. Jenna begon haar danscarrière als achtergronddanseres van Janet Jackson. Nadien mocht ze ook op het podium staan met Pink, Missy Elliott en Christina Aguilera.

Hier zijn 10 redenen waarom Channing en Jenna volgens ons hét ultieme droomkoppel zijn. 

(stagiaire Sarah Van Damme)