SHOPPING: Wow brows

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
SHOPPING: Wow brows

Beautytrends komen en gaan maar de populariteit van aanwezige wenkbrauwen houdt intussen al enkele jaren stand. Volle wenkbrauwen geven structuur aan het gezicht, openen de ogen en vormen de uitstekende basis voor microtrendjes zoals glitter brows of een experiment met kleur.

Mode- en beautytrends uit de jaren '90 maken hier en daar een voorzichtige comeback maar van de terugkeer van fijngeplukte wenkbrauwboogjes zit er niet meteen aan te komen. Heel wat vrouwen dragen nog steeds de gevolgen van intense pluksessies uit de jaren '90 en zagen hun ooit vollere wenkbrauwen nooit meer terug. Wenkbrauwverlengingen en - serums bieden soelaas voor wie de schade alsnog wil herstellen, gelukkig zijn er ook eenvoudigere trucjes om de illusie van volle wenkbrauwen te creëren.

De beautymarkt wordt overspoeld door wenkbrauwproducten, van romige potloden, poeders, mascara's tot stiftjes. Handig om je wenkbrauwen thuis zelf meer kleur en definitie te geven. Twijfel je nog over welke wenkbrauwvorm het beste bij jouw natuurlijke brows en gezicht past? Ga dan zeker langs bij een professional om je wenkbrauwen met kennis van zaken in de juiste vorm te laten waxen, epileren, 'threaden' of zelfs knippen. Eens een professional voor een goede basis zorgt, is het makkelijker om je in model gebrachte wenkbrauwen zelf met een pincet te onderhouden.