Zien: Blake Lively’s creepy nieuwe project

Geüpdatet op 25 April 2019 door Isabelle Vander Heyde
Zien: Blake Lively’s creepy nieuwe projectNEW YORK, NY - FEBRUARY 10: (EDITORS NOTE: Image has been converted to black and white) Actress Blake Lively attends the 2016 amfAR New York Gala at Cipriani Wall Street on February 10, 2016 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images,)

Van Blake Lively zijn we doorgaans rozengeur en maneschijn gewend, maar daar komt bij deze verandering in. 

Herinner je je deze idyllische beelden aan het strand nog? Alles wees er de voorbije maanden op dat Blake Lively wederom de tijd van haar leven beleefde op een exotische filmset, vandaag zijn de eerste resultaten van die opnames echter vrijgegeven en die zijn allesbehalve rooskleurig. De actrice -en dan vooral haar beruchte benen- blijken in de nieuwe prent The Shallows in constant gevaar verscheurd en vakkundig fijn gemaald te worden door een bloeddorstige haai. Plot? Een surfster strandt na een ongeval op een eenzame rots, maar kan de kustlijn niet meer bereiken omdat een roofvis het op haar gemunt heeft. Bekijk hier alvast de eerste trailer:

Gelukkig leverde de film ook mooie plaatjes op -Lively liet zich op de set voor het allereerst betrappen met baby James en dat zorgde voor héél schattige taferelen.