Rekub bestrijdt voedselverspilling met culinair weekend

Gepubliceerd op 19 Maart 2016 door Christin Ho
Rekub bestrijdt voedselverspilling met culinair weekend

Wereldwijd wordt 1/3 van het geproduceerde voedsel verspild, goed voor 280 kg voedsel per jaar per persoon in Europa. Pop-up restaurant Rekub gaat hier opnieuw tegen in door te koken met voedseloverschotten.

In het eerste weekend van april opent pop-up restaurant Rekub opnieuw voor de tweede keer de deuren in Antwerpen. Dit jaar zullen de chefs van cateringconcept Witlov en Michiel Rabaey van de hotelschool Ter Duinen onbeminde delen van het varken en vissen van bijvangst centraal zetten op het menu met voedseloverschotten van Albert Heijn, Bioplanet en enkele bioboeren.

Want vergeten vlees en vis, fruit en groenten met een gekke vorm verdienen ook een kans op je bord!

Praktisch
Pop-up restaurant Rekub
Zaterdag 2 en zondag 3 april
Zuiderpershuis, Antwerpen
Meer info: Facebookpagina van Rekub