ZIEN: Kylie imiteert Kims naaktfoto

Gepubliceerd op 10 Maart 2016 door Elise
ZIEN: Kylie imiteert Kims naaktfoto

Na de heisa rond Kims naaktfoto op Instagram, wil Kylie haar grote zus een hart onder de riem steken. Dat doet ze ter goeder trouw op haar eigen bijzondere manier. 

Veruit de meest besproken selfie van 2016: Kim Kardashian heeft naar eigen zeggen niets om aan te trekken en vindt er niets beter op dan dat even vast te leggen op foto. Haar zoveelste naaktselfie deed de gemoederen van celebcollega's hoog oplaaien. Werkelijk iedere Hollywoodinwoner deed zijn zegje. Van kritiek (Chloe Morretz en Bette Midler) tot lovende woorden (dank aan Miley Cyrus en Ariel Winter), de Kardashian familie komt uiteraard met een weerwoord. En hoe! Kim zelf snoerde haar criticaster via Twitter de mond: "Ik weet dat je al lang in bed had moeten liggen, maar als je nog op bent en dit leest: stuur eens een naaktfoto door..." klonk het aan het adres van Midler. Chloe Morretz kreeg dan weer een bitterzoete "welkom op Twitter, aangezien niemand weet wie je bent... Je Nylon cover is schattig, kleintje."

Ook haar zussen bleven niet stil. De jongste en dapperste K-telg besloot gewoon een eigen versie te geven en geeft haters lik op stuk.

Ook Kendall deed een stuk minder gewaagde poging. Vergezocht? Dan ken je de Kardashians nog niet.