5 X waarom het oké is om een Belieber te zijn

Gepubliceerd op 1 Maart 2016 door ELLE België
5 X waarom het oké is om een Belieber te zijn

Hé het is oké… om een Belieber te zijn anno 2016. Justin blaast 22 kaarsjes uit vandaag. Tijd om de hoogtepunten uit zijn carrière toe te lichten. Happy birthday Biebs!

Schermafbeelding 2016-03-01 om 10.56.13

#1: Hij stal ons hart al op zijn twaalfde.

Justin's verhaal start in 2008 toen hij op Youtube werd ontdekt door Ushers platenlabel. Usher liet hem overvliegen naar Atlanta voor een privéoptreden en was na afloop razend enthousiast.

Leuk weetje: ook Justin Timberlake had oog voor Justin en probeerde hem meermaals te contacteren, tevergeefs: Biebs was al in Ushers kamp.

1/

Schermafbeelding 2016-03-01 om 10.22.14

#2: Omdat wij ook privédrumles willen…

Echt fans weten het al langer: Bieber en broertje Jaxon zijn twee handen op één buik. Ze verschenen samen op de rode loper van de Grammy Awards, vierden Valentijnsdag samen en bespelen samen al jaar en dag het drumstel.

Stoomt hij kleine Jax klaar voor een leven als tieneridool? Keep you informed.

https://youtu.be/AN0Jw9qcmNA

2/

maxresdefault-2

#3: Vanwege zijn karaoke skills

Justin en James Corden kruipen geregeld met elkaar in de auto, wat telkens leidt tot een legendarische carpool karaoke.

Wat ons vooral bijbleef? De 'kennismaking aflevering' waarin Justin razendsnel een Rubiks kubus oplost, de shopping spree in aflevering 2 en niet te vergeten: de 'Post-Grammys drive' waarin ze luidkeels meekelen met Uptown Funk. 

Kijk mee:

3/

bieber-coverstory-square

#4: Omdat wij ook onze naam vereeuwigd willen op dat afgetrainde lichaam (bye Selena)

Biebs ging uit de kleren voor het Amerikaanse mannentijdschrift GQ en besprak uitgebreid zijn tatoeages. Wat blijkt? Op zijn pols prijkt de naam van ex Selena Gomez. Letterlijk: "This is my ex-girlfriend. I kinda tried to cover her face up with some shading, but people still know".

4/

#5: Omdat hij modebewust is...

Sinds kort welteverstaan. Zijn kledingstijl is enorm geëvolueerd. De lage broeken tot onder de poep, giga gouden juwelen en flashy sneakers behoren eindelijk tot het verleden.

Bekijk hier zijn 6 best geklede momenten:

(stagiaire Sarah Van Damme)