Ik ga naar Milaan Fashion Week en neem mee…

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Ik ga naar Milaan Fashion Week en neem mee…

Inpakken is een kunst. Zeker wanneer je verplicht bent om je bagage te beperken tot het strikt noodzakelijke… ELLE deed een poging.

Milaan, de modehoofdstad van Italië, staat bekend om zijn stijlvolle, glamoureuze en elegante streetstyle looks. In tegenstelling tot New York huppelen (bijna) alle vrouwen in stiletto's rond, ongeacht de rush om van de ene show naar de andere te hollen. "Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden", klinkt het. Onze favoriet? Deze stijlvolle, zwarte pump van Guess (€ 139,95).

Om in de Italiaanse sfeer te blijven, kiezen we voor deze navy broek van Mint&Berry (€49,95) en combineren we deze met een off shoulder bloes van Morgan (€44,95). Omdat we er op ons best willen uitzien, mogen we ook onze lingerie niet verwaarlozen. De strapless kanten bustier (Free People, €37,95) geeft je de nodige dosis zelfvertrouwen. Werk je look af met een leren jasje (Be Edgy, €349,95).

Te laat komen tijdens een modeshow is not done. Investeer daarom in een tijdloze zilveren horloge en kom vanaf nu altijd op tijd (Skagen, €149,95). Enkele eyecatcher accessoires vervolledigen je look. Kies daarom voor een opvallend exemplaar zoals deze clutch van Karl Lagerfeld (€154,95). Tot slot verberg je je wallen met deze designer zonnebril van Prada (€189,95).

(stagiaire Sarah Van Damme)