ZIEN: 3 x Rebel Wilson op haar best

Gepubliceerd op 19 Februari 2016 door ELLE België
ZIEN: 3 x Rebel Wilson op haar best

Naar aanleiding van haar pittige speech op de afgelopen BAFTA Awards , zetten we haar meest epic moments nog eens op een rijtje.

We kennen Rebel Wilson natuurlijk het best als de hilarische Fat Amy uit Pitch Perfect, maar ook buiten haar rol als actrice is deze superwoman één en al hilariteit.

rebel wilson Bafta

1/

#1 Bafta award speech

Toen Rebel Wilson recent de Bafta award voor Beste Acteur in een Bijrol mocht uitdelen, liet ze die kans niet liggen om toch even het beste van zichzelf te geven op het podium. Zo noemde ze de Oscars bijvoorbeeld racistisch en vergeleek ze acteur Idris Elba met chocolate on Valentine's Day. Hoewel de reacties op Twitter verdeeld waren, kon het publiek (én Idris Elba zelf) er wel hard om lachen.

 

Schermafbeelding 2016-02-15 om 11.30.42

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2016-02-15 om 11.30.54

 

Schermafbeelding 2016-02-15 om 11.31.21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2/

#2 The Graham Norton Show

Rebel was ook al enkele keren te gast in The Graham Norton Show en elke keer opnieuw slaagde ze erin om het publiek op de meest originele manieren te entertainen. In het onderstaande filmpje verklaart Rebel dat rappen wel haar ding is, waarop Graham Norton haar uitdaagt om te rappen op Salt N' Pepa's Push it. Het resultaat - met bijhorend dansje - zie je hier (vanaf minuut 2.00):

Toen Wilson in 2015 opnieuw te gast was in The Graham Norton Show, toonde ze dat ze niet alleen kan rappen maar dat ze ook heel wat Ninja moves in zich heeft:

3/

#3 Interview in jogging 

Ook tijdens een interview met Conan O'Brien in 2012 toonde Rebel al dat ze zichzelf niet al te serieus neemt. Zo droeg ze geen fancy dress om op TV te verschijnen, maar wel een groene Adidas training en een statement necklace met het woord Bitch. Het woord bitch wordt in onze familie constant gebruikt, verklaarde ze. Op haar eerste schooldag raakte ze overigens om haar grote mond meteen in moeilijkheden omdat ze de leerkracht  beledigde met "that bitch looks pregnant" '. Hi-la-risch.

(Stagiaire Laura Vermeire)