6 X James Corden Carpool karaoke

Gepubliceerd op 31 Maart 2016 door ELLE België
6 X James Corden Carpool karaokeOne Direction joins James Corden for Carpool Karaoke on "The Late Late Show with James Corden," airing Tuesday, December 15th, 2015 (12:37 -- 1:37 AM, ET/PT) on The CBS Television Network. Photo: CBS ©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Zijn interviews zijn geniaal, zijn teddybeergehalte bijzonder hoog, hij beheerst toonladders als geen ander én mag Justin Bieber tot zijn beste vrienden rekenen. Meet James Corden. 

De Britse comedian James Corden heeft met zijn Carpool Karaoke binnen bijzonder korte tijd een van de leukste items weten te creëren op de Amerikaanse tv. Het concept is bijzonder eenvoudig maar o zo geslaagd: Corden pikt celebs op, rijdt hen rond in zijn auto en slaat een babbeltje met hen, dat vaak uitmondt in een zangbattle.

James wist onder andere J.Lo, Adele, Chris Martin, Mariah Carey, One Direction en Justin Bieber (zelfs 2 maal!) te strikken. Kortom: deze man willen we allemaal als onze Uber chauffeur.

6 Carpoolmomenten die je moet gezien hebben:

1/

Schermafbeelding 2016-03-31 om 11.18.44

#1. J.Lo's sms naar Leo

James' laatste carpoolaanwinst was niemand minder dan Jennifer Lopez. Tijdens de doldwaze rit blafte de ene Lopez-klassieker na de andere door de boxen. We komen onder andere te weten dat ze haar billen niét liet verzekeren zoals steeds gespeculeerd werd en verder dat ze al 5 keer (!) ten huwelijk werd gevraagd.

Het ultieme hoogtepunt? James scrolde ongegeneerd door Jennifers telefoonlijst en stuurde vervolgens een ondeugend berichtje naar Leonardo DiCaprio. Benieuwd wat de acteur antwoordt? (Hint: het was iets met 'boo boo')!

2/

adele-late-late-show-carpool-karaoke

#2. Een rappende Adele

Ze is altijd wel in voor een grapje, maar dit hadden we niet verwacht van nachtegaal Adele. Naast zingen, blijkt de Britse zangeres ook nog smooth te kunnen rappen. Deze versie van 'Monster' van Nicki Minaj is misschien zelfs beter dan het origineel? Oordeel zelf:

3/

Carpool-Chris-Martin-479x269

#3. Lepeltje-lepeltje met Chris Martin

De leadzanger van Coldplay had dringend een lift nodig naar San Francisco, waar hij moest optreden op de Super Bowl. Het werd een muzikaal ritje: het duo zong de ene Coldplayhit na de andere en coverde zelfs David Bowie. 's Avonds checkten de twee heren in bij een motel, waar ze lepeltje-lepeltje in slaap vallen (niet gelogen!). De volgende ochtend blijkt de auto echter gestolen en moeten ze op een tandem verder naar San Francisco... Hilariteit verzekerd!

4/

justinbieber-carpool-jamescorden

#4. Justin en James gaan shoppen

Corden en Bieber maken tijdens hun carpool een tussenstop in een kledingwinkel in Beverly Hills en gaan op outfitjacht voor elkaar. James mocht de podiumlook van Biebs uitkiezen. Het resultaat zie je hieronder (spoiler: het is iets met pailletten):

5/

Stevie-Wonder-leaves-James-Corden-in-tears-after-he-serenades-The-Late-Late-Shows-wife-during-Carpool-Karaoke

#5. Traantjes bij Stevie Wonder

James' vrouw Julia is een groot fan van Stevie Wonder. Hij vroeg de zanger dan ook of hij haar eens wou opbellen. Wat volgt, is een emotionele ballade mét traantjes. Zie hier:

6/

azalea20f-5-web

#6. James Corden zegt "Yes To The Dress"

Iggy Azalea - die binnenkort in het huwelijksbootje stapt met Nick Young - zag haar carpool met Corden als ultieme kans om bruidsjurken te passen. Samen beleven ze een emo "Say Yes To The Dress"-momentje. Niet alleen Iggy maar ook James vond zijn perfecte jurk. Mét sluiter.

7/

We zijn razend benieuwd naar Cordens volgende slachtoffer. Inmiddels imiteerde hij samen met ex-topmodel Cindy Crawford haar legendarische Pepsi reclamespot en het resultaat is indrukwekkend! Gevoel voor humor heeft de man zeker wel.

(stagiaire Sarah Van Damme)