Droomkoppel: Channing Tatum en Jenna Dewan

Geüpdatet op 22 Augustus 2017 door Elise
Droomkoppel: Channing Tatum en Jenna Dewan

Als er één Hollywoodkoppel de hashtag #RelationshipGoals met veel trots mag dragen, is het wel dit duo. Het sprookje begon bij Step Up, overleefde Magic Mike en eindigt hopelijk nog lang en gelukkig. 

10 redenen waarom wij Channing Tatum en Jenna Dewan tot it koppel dopen:

1/

  1. Step Up

stepup

In 2006 werden Tatum en Dewan gecast als lovers voor de dansfilm Step Up. Zowel on- als off-screen bloeide er iets moois. Het koppel trouwde in 2009 en net als hun Step Up personages werkten ze hard om hun doelen te bereiken. Samen leerden ze de kneepjes van het vak van de filmindustrie. Ze zijn onafscheidelijk op de rode loper en promotournees. Kortom: een voorbeeld Hollywoodkoppel. Of ze bestemd zijn samen te eindigen net zoals in de film? Geen twijfel mogelijk.

2/

2. De Lipsync battle

Dat de twee moves hebben, weten we al langer. Dat bewezen ze nogmaals in de Amerikaanse TV-show "Lip Sync Battle". In dit programma nemen celebs het tegen elkaar op in een heuse playbackshow. Voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gingen Channing en Jenna met elkaar de strijd aan. Jenna haalde haar beste Magic Mike moves boven en gaf manlief een lapdance Ginuwine-style op het nummer 'Pony'. Channing haalde alles uit de kast om haar te verslaan inclusief 'special guest' Beyoncé!

https://www.youtube.com/watch?v=xFo21uALvoY

3/

3. Hun fascinatie voor puppies

channingdogs

Need we say more?!

4/

3. Everly

Al tijdens de zwangerschap toonde Tatum zich dolenthousiast over de aankomende gezinsuitbreiding. Hij vond zijn hoogzwangere vrouw Jenna "een van de meest sexy wezens die hij ooit had gezien". In juni 2013 werden ze trotse ouders van dochtertje Everly.

jenna-tatum

Er gaat geen interview voorbij of Tatum prijst het opvoedingstalent van zijn Jenna: "De realiteit is dat vrouwen zoveel sterker zijn dan wij… Er is een reden voor dat wij die zwangerschapslasten niet zijn toebedeeld. Wij mannen zouden het niet aankunnen. Mijn vrouw is een strijder. En als man ben je eigenlijk niet meer dan een cheerleader en kan je enkel "komaan schat, je kan het" toejuichen".

Wat een familiemens. Wij hopen op meer kiddo's... Just sayin'. 

5/

4. Zijn fotografisch oog

Schermafbeelding 2016-01-29 om 09.57.51

Naast strippen, heeft Channing nog een ander verborgen talent. Hij is een kei achter de lens. De artistieke van Jenna of dochter die je geregeld tegenkomt op Instagram zijn vaak van zijn hand. "Het is niet moeilijk om een goede foto te nemen van dit magische schepsel. Maar deze vond ik zelf heel bijzonder", schreef Tatum bij deze foto.

6/

5. Hun absurde humor

channing

Hun Instagramaccount is meer dan zelfverheerlijking alleen. Beide feeds staan boordevol humoristische en absurde anekdotes. Een bezoekje waard.

mrmaid

7/

6. Heather de geit

heather
"Girl and her goat. RIP Heather. You had a damn good long run sweets."

Niet alleen puppies, maar zowat alle vierpotigen kunnen het gezinnetje bekoren. Channing postte afgelopen week een hartverscheurende foto van zijn dochter die afscheid neemt van Heather, hun dierbare huisdier. Jenna en Channing staan er bovendien om bekend zich in te zetten voor vele organisaties rondom dierenwelzijn.

8/

7. De "twee weken"-regel

channing-tatum-dear-john

Channing en Jenna leiden allebei een razend druk bestaan en overleven dankzij een 'two week rule', wat betekent dat ze elkaar nooit langer dan twee weken niet zien. Bovendien houden ze de vonk in hun relatie door voortdurend briefjes voor elkaar in het huis achter te laten.

9/

8. Matching Tatoeages

6650a53c66e47be737ac9c171a743749

Cuteness overload. Beiden hebben "zij aan zij" in het Balinees op hun afgetrainde lijven laten graveren.

10/

9. Verkleedpartijtjes

Er gaat geen gelegenheid voorbij of dit koppel zet maar al te graag een feestneus op. Letterlijk zelfs. Halloween, Kerstmis, zij duiken gegarandeerd in de (verkleed)koffer.

channing

11/

10. Sprookjeshuwelijk 

st0naquyr9lsjsezl88y

Omdat ze een passie delen voor mythische figuren besloten ze hun trouwfeest in een feeëriek thema onder te dompelen.