Hello Kitty als O.P.I muze

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Hello Kitty als O.P.I muze

 

Nagellakmerk O.P.I brengt een eerbetoon aan 's werelds beroemdste kitty cat met 12 vrolijke 'Hello Kitty'-proof kleurtjes.

Hello Kitty mag dit jaar 42 kaarsjes uitblazen maar het wereldberoemde getekende katje is nog steeds brandend actueel. Haar beeltenis sierde de  afgelopen veertig jaar zowat elk denkbaar huis-, tuin- en keukentoestel maar 'nagellakmuze' ontbrak nog op haar indrukwekkend cv.

unnamed

Tot nu. Van het zoetste roze tot het stoerste zwart, alle kleuren uit de limited edition collectie sluiten aan bij de schattige persoonlijkheid van het beroemde katje.

 'Hello Kitty straalt een soort gelukzaligheid uit die hier bij OPI op heel wat weerklank kan rekenen, het is het gevoel dat OPI al jaren wil overbrengen door middel van zijn kleuren.” zegt OPI Co-Founder & Brand Ambassador Suzi Weiss -Fischmann. "We wilden met deze collectie de bekoorlijke charme en speelsheid van Hello Kitty extra in de verf zetten. Bijzondere aandacht ging naar de namen van de lakjes die samen met de onweerstaanbare kleuren de wereld van Hello Kitty perfect vatten. Bov endien zijn de kleuren geïnspireerd op de catwalks van 2016: roze wordt een onweerlegbare trend. De roze tinten worden aangevuldmet primaire kleuren en een parelwit en gitzwart” voegt Weiss- Fischman nog toe.

DDH05_HK_TrioVoor de die hard Hallo Kitty-fans brengt OPI een cadeausetje met drie kleurtjes uit de collectie én twee lichaamstatouages in Swarovski kristallen. (29,80 €)

 

 

Hello Kitty X OPI, 14,95 euro/nagellakje