Cesar Casier lanceert eigen t-shirtlijn

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Cesar Casier lanceert eigen t-shirtlijn

On fleek! Belgisch topmodel Cesar Casier heeft een grote mond en een groot gevoel voor stijl, twee mooie eigenschappen die hij bundelt in een eigen t-shirtlijn.

Het is ondertussen acht jaar geleden sinds onze landgenoot zich in het modellenbestaan stortte, tijd voor wat creatieve zijprojecten. Na een eigen kookboek (het tweede komt einde 2016 uit!) en twee succesvolle capsulecollecties voor Essentiel en JBC, waagt hij zijn aan een collectie onder zijn eigen naam. Daarvoor baseerde hij zich op de wereldsteden die hij als model doorkruiste, met een speciale nadruk op New York.”Ik dacht aan de shirts van Alexander Wang,” verklapt hij ons. „Noem het sportswear, urban, homewear, rock ‚n roll of street: mijn inspiratie komt van mensen op straat.” Het resultaat is een uniseks t-shirtlijn waarop Cesars levensfilosofieën gedrukt staan: "don't be a hater, be a celebrator!"

"Alle modellen zijn uniseks, de maten ook trouwens: het is de bedoeling om ze lekker oversized te dragen. Ikzelf draag trouwens een extra large!" Een small zal je dan ook niet vinden in deze collectie, maten gaan van medium naar extra large.

De shirts zijn vanaf dinsdag 12 januari beschikbaar via www.cesarcasier.com en bij Oona (Vlaanderenstraat 94) in Gent. Ontdek hier alvast een voorproefje:

Reken €54,99 voor een shirt met korte mouwen, €59,99 voor één met lange.