De 20 beroemdste breuken van 2015

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Elise
De 20 beroemdste breuken van 2015

 

breakups

Aan alle mooie liedjes komt een eind. Ook 2015 kende beroemde slachtoffers van deze leuze. Een overzicht van koppels die er het afgelopen jaar de brui aan gaven: 

gigihadid

  1. Gigi Hadid en Joe Jonas

In november zetten Gigi Hadid en Joe Jonas een punt achter hun vijf maand durende verhouding. Gigi en Joe hebben het momenteel allebei te druk voor een relatie, wist een ingewijde. Geen dramatische breuk: ze waren voordien goede vrienden en zullen dat ook blijven.

1/

courtney-cox-1-435

2. Courteney Cox en Johnny McDaid

Begin december raakte bekend dat Courteney Cox (51) en Johnny McDaid (38) hun verloving afbliezen. Volgens insiders zaten de twee al een tijdje in een relatiecrisis en dumpte de Snow Patrol-muzikant uiteindelijk de actrice. Johnny zou genoeg gehad hebben van het moeilijke karakter en de bazige houding van Courteney. Sindsdien is het windstil tussen die twee.

2/

kourtney-kardashian-d-435

3. Kourtney Kardashian en Scott Disick

Het nieuws verspreidde zich in juli, toen Scott in het zuiden van Frankrijk gespot werd met een oude vlam. Kourtney en Scott waren negen jaar lang een paar en hebben drie kinderen samen.

3/

charlizetheron

4. Charlize Theron en Sean Penn

Gedurende hun twee jaar lange relatie hadden Sean en Charlize niets dan lof voor elkaar. Gek genoeg annuleerden ze in juni hun verloving, pas enkele weken nadat ze samen over de rode loper van het Filmfestival in Cannes flaneerden.

4/

ben-affleck

5. Jennifer Garner en Ben Affleck

Het was een van de langst durende huwelijken van Hollywood, maar na tien jaar gaat het koppel dan toch uiteen. "Na rijp beraad hebben we de moeilijke beslissing genomen om te scheiden", klinkt het in een persbericht. De twee zullen vlot samenwerken om de opvoeding van hun kinderen goed te laten verlopen. Het paar heeft drie kinderen: Violet (9), Seraphina (6) en Samuel (3).

5/

charlie-britney

6. Britney Spears en Charlie Ebersol

Na nog geen jaar daten, liep hun relatie op de klippen. Pittig detail: een dag na hun split, verwijderde Britney elke foto van Charlie op haar Instagrampagina.

6/

gwenstefani

7. Gwen Stefani en Gavin Rossdale

Gwen besliste om na 13 jaar de stekker uit haar huwelijk te trekken. "Hoewel we samen tot de beslissing zijn gekomen dat we niet langer gehuwde partners zullen zijn, blijven we tochtoegewijde ouders om onze drie zonen in een gelukkige en gezonde omgeving op te voeden", zo laat ons favoriete rockkoppel weten.

7/

meganfox

8. Megan Fox en Brian Austin

Ook Megan Fox werd eerder dit jaar opnieuw vrijgezel. De 29-jarige actrice en de 42-jarige Brian Austin Green gaan na elf jaar uit elkaar. Hun relatie zou al langere tijd moeizaam zijn verlopen. De reden van de breuk houden de bronnen vaag. Het koppel heeft twee zoons Noah (3 jaar) en Bodhi (bijna 2).

8/

425_big_sean_ariana_grande_

9. Ariana Grande en Big Sean

Na acht maand van ontelbaar veel zeemzoete selfies, gaan de Detroit rapper en de fraaie nachtegaal uit elkaar. Volgens bronnen blijven ze nog steeds goede vrienden.

9/

emma-stone-andrew-garfield-split-zoom

10. Emma Stone en Andrew Garfield

In oktober zette het Spidermankoppel definitief een punt achter hun relatie. Eerder dit jaar gonsde de geruchtenmolen al over liefdesperikelen van de twee acteurs.

10/

bradley-cooper-suki-waterhouse

11. Suki Waterhouse en Bradley Cooper

In maart besloten de acteur en het model na twee jaar hun relatie te verbreken. Bradley zou nu het Russische model Irina Shayk daten.

11/

nick-jonas-e-olivia-culpo

12. Nick Jonas en Olivia Culpo

Sinds juni zijn ook Nick Jonas en Olivia Culpo geen stelletje meer. Naar verluidt heeft Nick de relatie beëindigd. Olivia zou ondertussen kapot zijn van de breuk. Waarom hij een einde aan de romance heeft gemaakt, is onduidelijk. Eerder zei Nick wel dat hij het lastig vond dat hij en Olivia zo ver van elkaar vandaan wonen. Bovendien had hij moeite de relatie te combineren met hun drukke levens.

12/

lavigne-kroeger-1-435

13. Avril Lavigne en Chad Kroeger

Ook het huwelijk van Avril Lavigne en Chad Kroeger strandde in 2015. De twee doen hun trouwringen na twee jaar weer af. Naar verluidt stond hun relatie al een poosje op wankelen. Lavigne vierde in oktober haar verjaardag zonder haar echtgenoot. De rocker werd - zonder trouwring (!) - gespot op café.

 

13/

siennamiller

14. Sienna Miller en Tom Sturridge

In juli maakte dit duo hun breuk bekend. Eerder diezelfde maand werden ze nog samen gespot op Ibiza met hun driejarige dochter Marlowe. Maar volgens bronnen waren de twee al enkele weken geen koppel meer, al blijven ze wel goede vrienden: 'Het is een vriendschappelijke breuk', klinkt het. Sienna en Tom waren vier jaar samen. Ze verloofden zich in 2012, zes maanden voor Marlowe werd geboren.

14/

gigihadid

15. Gigi Hadid en Cody Simpson

In mei sprong de knipperlichtrelatie van Gigi Hadid en Cody voorgoed op rood. De Australische zanger en Hadid zouden allebei te druk bezig zijn met hun carrière. "Ze geven nog veel om elkaar en sluiten niet uit dat ze elkaar in de toekomst weer zullen vinden", aldus hun woordvoerder.

15/

mileycyrus

16. Miley Cyrus en Patrick Schwarzenegger

In april bevestigde een bron het einde van het korte Miley en Patrick-tijdperk. "Hun levens zijn gewoon zo verschillend. Hij studeert en zij richt zich op haar muziek en haar carrière", aldus de anonieme bron.

16/

Patrick-and-Jillian-Dempsey

17. Patrick Dempsey en Jillian Fink

"McDreamy" zag na vijftien jaar een einde komen aan zijn huwelijk. Jillian zou de scheiding al in januari hebben aangevraagd, als reden voor de break gaf ze 'onoverbrugbare verschillen' op. De Grey's Anatomy-acteur en Jillian hebben samen drie kinderen: Tallulah (14) en de zevenjarige tweeling Darby en Sullivan.

17/

foster

18. Yolanda en David Foster

"Real Housewife" Yolanda Foster en muziekproducent David zetten na vier jaar hun huwelijk stop. Volgens bronnen ontstonden de problemen door Davids drukke werkschema en Yolanda's gezondheidsproblemen. Het voormalige model (en moeder van Bella en Gigi Hadid) kreeg in 2012 de ziekte van Lyme. "David is voortdurend op reis en Yolanda's hele leven speelt zich af in haar slaapkamer", zei een insider. "Het is triest maar de ziekte is echt tussen hen in gekomen."

18/

katebeckinsale

19. Kate Beckinsale en Len Wiseman

Ook deze langdurige Hollywoodrelatie liep op de klippen in 2015. De actrice en regisseur hielden elkaar elf jaar lang gezelschap. De oorzaak van de breuk zou vooral te wijten zijn aan ingewikkelde werkschema's en agenda's. "Er is geen drama geweest. Dat is niet Kate's stijl. Ze zijn uit elkaar gegroeid", klinkt het.

19/

zayn-malik-perrie

20. Zayn Malik en Perrie Edwards

Geen match made in heaven, zo bleek na twee jaar. Voormalig One Directioner beëindigde zijn verloving met Little Mix zangers in augustus. De 22-jarige popsterren ontmoetten elkaar tijdens de Britse versie van X Factor. Perrie blijft ontredderd achter na de abrupte split.