7 x nieuwe pop-upshops

Gepubliceerd op 19 December 2015 door Christin Ho
7 x nieuwe pop-upshops

popup10

Waar kun je last minute naartoe om leuke kerstcadeaus te vinden? Deze pop-upstores zijn très cool en bieden een unieke selectie van leuke hebbedingetjes aan.

1/

1.Fashion Market bij Plein Publiek

popup7

Aanstaande zaterdag wordt de Antwerpse hotspot Plein Publiek omgetoverd tot een heus ‘fashion district.’ In en rond de intussen beruchte serre van Plein Publiek bieden heel wat verschillende winkels en merken ((Monar, Pablo Ferrone, Cosi Cosi, LN Knits, Im.a.GI.n Love & Harmony Jewellery,…) hun goodies in een feestelijk kader aan. De eerste editie van de ‘Fashion Market’ baadt helemaal in de kerstsfeer wat betekent dat er op elke goede aankoop met een beker glühwein of glaasje jenever getoast kan worden.

Van Craesbeeckstraat 33
2000 Antwerpen
info@pleinpubliek.be

2/

2.Santa Leon in Borgerhout

popup8

Het weekend voor kerst poppen Walrus & Vlinder en Ruis samen op in Bar Leon. Walrus & Vlinder is een online speelgoedwinkel met origineel en duurzaam speelgoed met een unieke esthetiek. RUIS is een kunstenaarscollectief van jonge fotografen en grafisch vormgevers. Een frisse beeldtaal en een unieke kijk op de wereld is wat hen bindt. Het collectief biedt een ruime waaier aan handgemaakte producten, gebaseerd op hun (foto)grafisch werk.

Zaterdag 19 december van 12u-18u
Zondag 20 december van 11u-18u

Op zondag van 10u tot 14u is er een uitgebreid ontbijtbuffet met gezellige jazz- en bluesmuziek van 12u tot 14u.
Reserveren is niet nodig, tenzij je met een groep komt.

Santa Leon
Reuzenstraat 23
2140 Borgerhout

3/

3.Ik Koop Belgisch store

popup9

Margot Feiner en Elke Sockeel van communicatiebureau Feiniest Labels geven jonge Belgische ontwerpers en ondernemers een duwtje in de rug (Ilke Cop, Sternum, Nimzu, Phyt, Bier Anders,...) in de #IkkoopBelgisch store in het modedistrict van Antwerpen.

Ik Koop Belgisch store
Kammenstraat 70
2000 Antwerpen
Open tot en met zondag 9 januari.
Van woensdag tot zaterdag van 11u-18u.

4/

2.Giftbox by Wander & Co x Gaspard in Gent

popup1

Je vindt er een selectie aan giftitems vanuit alle hoeken van de wereld, elk met hun uniek verhaal. Ook originele goodies voor coole kids en hippe ouders kun je hier ontdekken.

Elke zaterdag kun je er terecht voor een veganfestijn en zondag voor een brunch. De hele maand december worden er ook illustratie-, smartphone fotografie-, fotografie-, plantenhanger-, brei- en piñatasworkhops georganiseerd.

Alle informatie kun je terugvinden op het Facebookevent GIFTBOX by Wander and Co x Gaspard.

GiftBox
Bennesteeg 12
9000 Gent
Open van dinsdag tot en met zondag, van 10u tot 18u gedurende de hele maand december.

5/

3.Komono in Brussel

popup2

Voor fancy horloges en zonnebrillen kun je een bezoekje brengen aan de pop-upstore van Komono. Vorig jaar vierde het accessoirelabel zijn vijfjarig bestaan met een tijdelijke winkel in Antwerpen, dit jaar kiest Komono voor een pop-up in Brussel.

Komono
Léon Lapagestraat 37
1000 Brussel
Elke dag open van 12u tot 19u.

6/

4.Monopoly in Antwerpen

popup3

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van MONOPOLY wordt in het centrum van Antwerpen de allereerste pop-upstore geopend die helemaal gewijd is aan het populairste gezelschapsspel ter wereld. Hier kun je ook de Antwerpse editie van Monopoly scoren!

MONOPOLY store
Huidevettersstraat 16-18
2000, Antwerpen

De winkel is van maandag 14 december tot en met zaterdag 26 december elke dag open van 10 uur tot 18 uur, behalve op kerstdag.

7/

5.Jackie Jane in Gent

popup5

In het oude schrijfhuis van Hugo Claus bevindt zich tot 27 december de tijdelijke winkel van Jackie Jane, uitgebaat door mode- en travel blogger Nanouk De Cauwer met leuke kleren voor kinderen van Mr. Monkey & Mrs. Butterfly, luxueus breigoed en aparte kledingitems van Kim Stumpf, toffe accessoires en leuke truien van Preloved, indrukwekkende papierwaren van Mofelito Paperito en zoveel meer!

Jackie Jane
Predikherenlei 13
9000 Gent

Open tot en met 27 december 2015, van woensdag tot zondag, telkens van 10u30 tot 18u30.