5 x fashionable kerstcommercials

Geüpdatet op 17 December 2015 door ELLE België
5 x fashionable kerstcommercials

xmascommercials

Kom helemaal in de kerstsfeer met deze fashionable kerstspotjes.

1/

Victoria's Secret

Schermafbeelding 2015-12-17 om 10.41.10

Mooi om naar te kijken maar minder mooi om naar te luisteren, die Victoria’s Secret Angels. Luister hier naar hun gezongen kerstwensen en als het niet meer gaat zet je het geluid gewoon af. Ze blijven gelukkig wel mooi om naar de te kijken.

Nog op zoek naar een sexy kerstcadeautje? De Victoria’s Secret Angels geven je nog graag enkele tips mee. In hun allereigenste versie van de kerstklassieker 12 Days of Christmas bezingen Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Romee Strijd en c° de catalogus van het Amerikaanse lingeriemerk. Van angel bra’s tot kamerjassen, parfum en een waardebon voor een shoppingspree toe. De modellen mogen er dan wel allemaal als echte angels uitzien, gezegend met de stem van een engel zijn ze allerminst. Luisteren op eigen risico.

Dank klonk hun playbackversie van Selena Gomez’ single ‘Hands to Myself’ toch iets beter.

 

2/

Burberry

romeo-burberry-300x225

Romeo Beckham schittert opnieuw in de nieuwe kerstcampagne van Burberry. Deze keer haalt hij zijn beste springmoves boven. 

‘Jump for Christmas joy’, dacht de middelste zoon van Victoria en David Beckham waarschijnlijk bij het filmen van de nieuwe campagne van Burberry. Het Britse modehuis liet zich inspireren door de film Billy Elliot waarin een jonge knaap uit een arbeidersgezien zijn droom als professionele danser wil waarmaken.

Samen met televisie host James Corden, topmodel Naomi Campbell, Downton Abbey actrice Michelle Dockery en zanger George Ezra recreëerde Romeo de openingsscène van de Britse klassieker. Julie Walters die de rol vertolkte van Billy’s danslerares Mrs. Wilkinson en zanger Elton John zijn ook te zien in de campagnefilmpje.

Niet zomaar een inspiratiebron, dit jaar viert de film immers zijn 15e verjaardag. (ch))

3/

Mulberry

MulberryBeer

Mulberry pakt ook dit jaar uit met een grappige kerstcommercial die al doet verlangen naar de warmste avond van het jaar.

We weten het wel, Kerstmis draait niet om het in ontvangst nemen van cadeaus. Nee, het is een feest van warmte, liefde en samenzijn (én eten!) met familie. Maar als je een geliefde hebt die het echt niet kan laten om je op kerstavond te verrassen met een bloedrode Bayswater van Mulberry, dan mag je de essentie van kerstmis wel even de rug toekeren. Het gaat ten slotte om een gekregen Bayswater en die kijk je – welke avond van het jaar het ook moge zijn – nooit in de met zacht leder gevoerde bek.

 Bayswater Fiery Spritz Small Classic Grain €1,250
Bayswater Fiery Spritz Small Classic Grain €1,250

Zo denkt ook de protagoniste uit de nieuwe jaarlijkse kerstspot van Mulberry. Hoewel zij en haar vriend kerstavond zonder het geven van cadeaus zouden vieren, gaat de goede man toch overstag en schenkt zijn vriendin een prachtige handtas. Het goede nieuws doet al snel de ronde en nog voor ze hem goed en wel kan bedanken, vult de hedendaagse kerststal zich met bezoekers die van heinde en verre komen om het nieuwe wonder te bezoeken. Iedereen die wel eens in een schoolproductie van het Kersvertverhaal stond, ziet ongetwijfeld het parallel met de wereldberoemde verhaal uit de Bijbel. Jezus met een handtas vergelijken, is voor sommigen misschien heiligschennis maar wij zien er de humor wel van in. En als er op kerstavond dan toch per se cadeaus moeten uitgedeeld worden, is een zo’n rode Jezus meer dan welkom. It’s a #MulberryMiracle!

 

4/

Coach

16Ho0012

Voor onze favoriete kerstfilms (klik hier voor onze favorieten) worden uitgezonden, houden we ons nog even zoet met feestelijke reclamespotjes om ons  in de sfeer te brengen. Handtassenmerk Coach weet alvast hoe dat moet. Of net niet?

Wat als je er niet in slaagde in het ‘good girl’-bestand  van de kerstman (want ja, ook hij  gaat mee met zijn tijd!) te geraken? Dan kan je naar de Noordpool afzakken voor een openhartig gesprekje met de bebaarde vriend. Of je kan de hoogbejaarde man ook knock-out slaan, natuurlijk, zoals de naughty girl uit de nieuwe commercial van het Amerikaanse lederwarenmerk Coach. Al keuren wij fysiek geweld – en al zeker niet jegens oude vandagen* – ten zeerste af. Beter je best doen om volgend jaar op de ‘good girl’-lijst te raken, lijkt ons de enige way to go. Hohoho!

https://www.youtube.com/watch?v=2TJXbFdz3xY

5/

Cartier

Cartier

Karen Elson schittert als hedendaagse Marilyn Monroe in nieuwe kerstfilm van Cartier. Zoals je wel mag verwachten is die ‘All About Diamonds.’

‘Diamonds Are A Girls Best Friend’ is geen bijster originele soundtrack bij een reclame over juwelen met diamanten. En toch slaagt Cartier erin de klassieker van Marilyn Monroe in een nieuw, schitterend jasje te steken. Niemand minder dan model/zangeres Karen Elson neemt de rol van in rode feestjurk gehulde protagonist en de vocalen van de soundtrack voor haar rekening. De hedendaagse Marilyn Monroe danst, vliegt en vaart bootje dat het een lieve lust is en wij raken intussen niet uitgekeken op de diamanten diadeem, wat ons betreft hét accessoire voor bij elke feestoutfit. Of zoals Karen het zelf zingt: ‘If you still want to party, hey go straight to Cartier!’ We zijn al onderweg, al wordt het vermoedelijk enkel windowshoppen.

LEES OOK: 18 leuke weetjes over diamanten

https://www.youtube.com/watch?v=HFIa9wIWhGE