HOW TO: de feestlook van Gwen Stefani

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
HOW TO: de feestlook van Gwen Stefanifoto: Instagram @uwende
foto: Instagram @uwende
foto: Instagram @uwende

Wil jij ook een feestelijke look à la Gwen 'koningin van de rode lip' Stefani? 

Hoewel heel wat make-upmerken hun opperste best deden en hun feestcollecties met geweldige make-uppaletten vulden (bekijk ze hier allemaal) blijft het Eyeshadow Palette dat Gwen Stefani voor Urban Decay ontwierp onze absolute favoriet.
Voldoende glitter, een paar praktische matte tinten en hier en daar een felle kleur, dit palette heeft alles in huis om zowat elke make-uplook te creëren. Subtiel en elegant voor overdag, donker en zwoel voor 's avonds. Of wat dacht je van een party proof look helemaal in de stijl van Gwen Stefani?
Bestudeer dan snel deze facechart en ga de uitdaging aan! Je hebt immers nog wel een paar dagen de tijd om de look helemaal onder de knie te krijgen. Volg het advies van Urban Decay-oprichtster Wende Zomnir en oefen 's avonds voor de spiegel. Loopt het hopeloos verkeerd? Geen probleem! Veeg je experiment gewoon weg en slaap  er een nachtje over. Dat is net het leuke aan make-up! Klik hier voor meer tips van de Mother Make-Up Junkie.

gwen-facechart_lr

Tip voor onder de kerstboom?

GwenStefaniUD
Gwen Stefani Eyeshadow Palette (verkoopadviesprijs: €52,00) is verkrijgbaar bij geselecteerde ICI PARIS XL winkels (Brussel, Antwerpen en Gent) en online via iciparisxl.be.