Echte vrouwen in lingerie voor & Other Stories

Gepubliceerd op 15 December 2015 door Laure Vandendaele
Echte vrouwen in lingerie voor & Other Stories

&otherstories
Het Zweedse & Other Stories stelt het traditionele beeld van schoonheid in de vraag met een nieuwe bijzondere lingeriecampagne.

'& Other Stories' deed voor hun nieuwe lingeriecampagne beroep op echte vrouwen, compleet met huidplooitjes, moedervlekken, littekens, tattoos en okselhaar. De photoshopper van dienst kreeg een dagje vrijaf wat geen enkel van deze pure beelden werd met de computer bijgewerkt.

Met deze campagne wil de Zweedse keten de manier waarop we naar het vrouwenlichaam vernieuwen. Iedereen moet immers lingerie aan, of je nu liever alles laat waxen of een natuurlijk vachtje verkiest. Of je een flinke tattoo op je linkerborst hebt of wanneer je na een keizersnede een kind op de wereld zetten. Je bent wie je bent en je bent vooral baas over je eigen lichaam. Een duidelijke boodschap die ook de drie gelegenheidsmodellen uit de campagne aansprak. Blogger Helin Young, yogaliefhebber Kelsey Lu McJunkis en copywriter Ida Jagerfelt kan al poseerden alle drie puur natuur en zonder gêne voor de lens van  fotografe Hedvig Jenning.

Het is niet de eerste keer dat '& Other Stories' uitpakt met een opvallende campagne. Afgelopen zomer deed het Zweedse label nog een beroep op enkele transgender modellen voor de modecampagne van hun uniseks capsulecollectie.