Kourtney Kardashian deelt recept van avocadopudding

Geüpdatet op 15 December 2015 door ELLE België
Kourtney Kardashian deelt recept van avocadopudding

KourtneyKardashianadvocadosmoothie

Welk groen papje lepelt Kourtney Kardashian elke ochtend naar binnen om in topvorm te blijven? De oudste der Kardashian zusters deelt haar recept.

Ondanks het feit dat haar hart recent aan gruzelementen werd geslagen (door toedoen van haar baby daddy Scott Disick) verkeert Kourtney Kardashian in topconditie. Een combinatie van sport en een gezonde levensstijl helpt de 'organic mom' om het hoofd zelfs in de meest woelige tijden koel te houden. En dat het ook de staat van haar lichaam ten goede komt, neemt ze er vast graag bij. 'Je bent zo slank, ik ben in mijn leven nog nooit zo jaloers op iemand geweest', zei de hoogzwangere Kim Kardashian onlangs nog tegen haar petite zus.

Een van haar geheimen om haar body in vorm te houden in een zelfgemaakte avocadosmoothie, eerder pudding, die ze elke ochtend naar binnen lepelt. Kourtney Kardashian deelde het recept van het groene papje via haar recent gelanceerd app maar verklapte de samenstelling ook in een aflevering van 'Keeping Up With the Kardashians'. Gooi een avocado, melk (rijst of amandel) en een paar druppeltjes stevia in blender en je groene powerpapje is klaar! Nadat Kourtney zus Kim een portie voorschotelde, ging ook de meest Kardashian overstag. Green power!

KimKavocado

Benieuwd naar meer smakelijke recepten met avocado? Klik dan snel hier en laat het smaken!