Roxy + Biotherm: sportkledij met huidverzorging

Geüpdatet op 8 Februari 2019 door Laure Vandendaele
Roxy + Biotherm: sportkledij met huidverzorging

BiothermRoxy

Wintersporten is fantastisch maar de koude, wind en droge lucht kan je huid na een dagje in de bergen serieus toetakelen. Om dit ongemak te verhelpen sloeg outdoormerk Roxy de handen in elkaar met Biotherm. Het resultaat? Een verrassende collectie die kledij met skincare combineert.

Volgende week trekt Team ELLE er weer op uit en geven we tijdens de ELLE Snow Club de aftrap van het nieuwe skiseizoen. Goed voorbereid als we zijn, leggen we momenteel al de laatste hand aan onze uitpuilende koffer die nu al barst van de coole snow gear en diep hydraterende verzorgingsproducten.  Een rood aangelopen skikopje krijgt nu eenmaal wat te verduren daar tussen de bergtoppen. Om onze gezichten ook tijdens het skiën en snowboarden te verzorgen (al blijft sunblock smeren prioriteit nummer 1) nemen we dit jaar een neckwarmer en een snow jacket uit de Enjoy & Care-collectie van Roxy mee. Want naast warmte, zorgen de innovatieve stukken er tegelijkertijd voor dat de huid gevoed en beschermd blijft. Dit dankzij een gloednieuwe technologie die kledij met huidverzorging combineert. Roxy en Biotherm, beiden experten in hun vakgebied, werkten meer dan twee jaar om de technologie op punt te krijgen. Sinds enkele maanden is het zover en kunnen de eerste riders de hoogtechnologische kledingstukken op de slopes uitproberen.

01_149015_Look_01_389
Olympisch snowboard kampioene Torah Bright

Hoe het werkt? Wanneer de stof van de jas of sjaal tijdens het skiën tegen de huid schuurt, breken de microdeeltjes met  daarin microscopisch kleine, kalmerende cosmetische stoffen. Zonder dat de riders het doorhebbe, wordt de huid tijdens het sporten beschermd tegen de koude en droogte en blijft de huid gehydrateerd zonder vettig aan te voelen.

01_149015_Look_04_989
Olympisch Snowboard kampioene Torah Bright

Neckwarmer uit de Enjoy & Care-collectie, vanaf 27,95 euro, ski-jassen vanaf 269,95 euro

www.roxy-belgium.be