JUTTU opent nieuwe vestiging

Geüpdatet op 3 December 2015 door Elise
JUTTU opent nieuwe vestiging

juttucollaaage

Na een succesvol debuut in Antwerpen, vestigt de slow shopping conceptstore JUTTU zich nu ook in een andere Vlaamse stad.

Weekendje naar de zee? Maak zeker een tussenstop in BruggeJUTTU - Fins voor verhaal of anekdote - speelt in op de huidige tendens om bewuster (lees: minder impulsief) te shoppen. Geen overvolle rekken dus, maar ruimte en rust tussen de verschillende inspirerende lifestylecorners met zo’n zestig verrassende merken voor home en wardrobe. Het concept is een idee van het team achter outdoorketen A.S. Adventure.

De winkel is precies zo groot als zijn tegenhanger in Antwerpen en is eveneens ingedeeld in verschillende inspirerende corners met fashion, deco en food.

Vul je garderobe aan met labels als Aiayu, The Alchemist, People Tree, Kuyichi, o my bag!, Wunderwerk, Armed angels, Kings of Indigo enz.

Praktisch

Juttu
Noordzandstraat  54, Brugge

Ontdek zeker ook de hashtags #JUTTUBrugge en  #Lessbittermoreglitter op Instagram. JUTTU vroeg enkele Bruggelingen een anekdote te delen. Grappig, hartverscheurend of schattig, iedereen heeft wel een Juttu. Je kan er zelf ook je verhaal kwijt.