10 cadeautips voor hem

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Elise
10 cadeautips voor hem

cadaxu-homme

Dit jaar overtreffen we onszelf: geen paar herensokken of aftershave onder de kerstboom! Think out of the box en kies een van deze originele geschenken. 

5560438020214_112_b1

Een draagbare oplader

De power bank is uitgegroeid tot een onmisbaar accessoire van elke smartphonegebruiker. Is hij er nog niet voor bezweken? Dan is dit is jouw kans!

Urban Outfitters, 35€

1/

cadeau

Een vinylplaat

Niets gaat boven een goede vinylplaat van een artiest die hij verafgoodt. Het is al helemaal mooi meegenomen als de cover dan nog eens in je interieur past.

Led Zeppelin III, 16,39€

2/

cadeau

Een synthesizerkit

Is jouw lief een handige, muzikale Harry (Styles)? Met deze DIY-kit kan hij eindeloos experimenteren met toonhoogtes, frequenties en het volume om elektronische muziekdeuntjes te componeren zoals Kraftwerk.

Technology Will Save Us, 40€

3/

cado

Een smartphoneprojector

Primeur! Met z'n allen rond het minischermpje van zijn smartphone hangen, is vanaf nu verleden tijd. Sluit de gsm aan deze retro kartonnen projector en het scherm wordt uitvergroot afgebeeld op de dichtstbijzijnde muur. Filmpjes, foto's, gifs, werkelijk alles kan in het groot afgespeeld worden. Altijd en overal.

Luckies, 24,95€

4/

cado

Een originele wasmand

… in de vorm van een bokszak. Dat is mannelijker, weet je wel.

Suck UK, 24,95€

5/

een sporttas

Een sporttas

Erg handig voor op reis, om kleren mee te sjouwen naar de CrossFit of gewoon om brol in te verzamelen. Hij zal hoedanook verrukt zijn.

Palace x Adidas, 170€ bij Hunting & Collecting

6/

pyjama

Un pyjama

Niet zomaar een pyjama maar een zacht flanellen exemplaar van het Belgische merk Maison Marcy. (Oh ja, we claimen zo snel mogelijk het hemd en combineren het met een skinny en een paar pumps).

Maison Marcy, 295€

7/

starwars

Een poncho

… van Jedi. Zodat the force altijd bij hem zal zijn, zeker tijdens die koude winteravonden.

Star Wars, 8,49€

8/

cado

Een robotlamp

… die bewegingen detecteert!

Tent, 235€ via Colette.fr

9/

cadovoorhem

Een scheerset

Na een scheerbeurt met deze deze "Windsor Kit" voelen zijn wangen aan als een babyhuidje. Bovendien kan dit cadeau ook tellen als ultieme badkamerdecoratie.

Dr Harris, 155€