Kylie Jenner lanceert lippenstiftlijn

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Elise
Kylie Jenner lanceert lippenstiftlijn

kyliejenner

Haar lippen zijn een fenomeen op zich en daar speelt de realityster nu gretig op in. Vandaag is haar debuutcollectie lippenstiften beschikbaar. Eén ding is zeker: de Lip Kit wordt dé musthave in het make-uptasje van menig fashionista.

Maandenlang hintte Kylie op sociale media over een eigen lippenstiftlijn. Ze postte sneakpeaks van de verpakking en tevens van de verschillende tinten en gunde haar volgers een blik achter de schermen van de officiële Lip Kit campagneshoot. Vanaf heden heeft de LipKit dan ook een eigen Instagramaccount.

Schermafbeelding 2015-11-30 om 11.42.02

Aan de hand van een spannende countdown op haar Instagramaccount, telde de ster 24 uur lang af naar de lancering van haar lippenstiftlijn. Volgers kregen eindelijk meer duidelijkheid: de LipKit bestaat uit een matte vloeibare lippenstift en een lippenpotlood en telt drie verschillende tinten: Dolce K, Candy K en True Brown K. Geen flashy toestanden voor Kylie, de drie kleuren leunen sterk aan bij de natuurlijke kleur van lippen. 

kyliejennerinsta

Waar je de lippenstift precies kan aankopen, blijft voorlopig nog onduidelijk. We verwachten een update in de late namiddag. Keep you informed. Dit kan wellicht een van je betere online vangsten worden!