Auteur Nele Reymen heeft iets voor u

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
Auteur Nele Reymen heeft iets voor u

ikhebietsvooru
Naast een scherpe pen heeft schrijfster Nele Reymen vooral een groot hart. Omdat ze het erg belangrijk vindt dat u uw naasten (of uzelf!) tijdens de eindejaarsperiode met originele en persoonlijke geschenken verwent, richtte ze ikhebnogietsvooru.be op. In deze tijdelijke webshop kan je een week lang terecht voor bijzondere cadeaus met een persoonlijke touch.

Nele Reymen is niet de enige die iets voor u heeft. Ook illustrator Musketon, dj Faisal (bekend van StuBru) en ontwerpster Kristien Follon ( Titi and the German Kid) verzamelden elk 3 cadeaus die telkens in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Nadat je op de website www.ikhebnogietsvooru.be je favoriete geschenk hebt besteld, wordt het cadeau zo snel mogelijk per post of via mail verstuurd. Alle cadeaus belanden dus mooi voor deadline in de al dan niet digitale brievenbus.

Wat hebben de vier creatievelingen zoal in de aanbieding?  

DJ Faisal

1.    Mixed tape op aanvraag: 40€ -
Geef mee wie of wat Faisal moet mixen tot een geheel, van Beyoncé tot Mariah Carey.
2.    Mixed tape naar Faisal zijn goesting: 30€ -
Laat de man doen en je beweegt nooit nog op iets anders dan op deze mixed tape.
3.    De Kerstmix: 35€

Musketon

1.    Custom Random Anchor illustratie: 65€ - Musketons Random Anchor, maar dan met jouw woorden (max. 2 keer 6 letters). Zeg wat het moet zijn en hij maakt het voor je.
2.    Custom Random Anchor sweater: 65€ - One of a kind. Geef zeker je maat door.
3.    Portret in vector: 100€ - Een portret in vector, gebaseerd op een foto die jij doorstuurt.

Nele Reymen

1.    Verloren Brood: 35€
- Haar nieuwste boek, gesigneerd met persoonlijke boodschap en een verrassing. De moeite om het niet gewoon in de winkel te kopen, kortom.
2.    Nele schrijft het in uw plaats: 40€
- Een cadeaubon, een nieuwjaarsbrief, een persoonlijke boodschap of een liefdesverklaring. Alles wat jij niet gezegd krijgt, schrijft Nele in jouw plaats.
3.    4 ongepubliceerde columns: 40€
- Let op: geen 34, wel 4.

Titi + The German Kid

1.    Tote bag: 20€
- Niet zomaar een tote bag. Een custom Titi-tote bag.
2.    T-shirt: 40€
- Niet zomaar een T-shirt. Een custom Titi-T-shirt. Geef zeker je maat door.
3.    Sweater: 65€
- Niet zomaar een sweater. Een custom Titi-sweater. Geef zeker je maat door.

Dat Nele en de haren een groot hart hebben, bewijst het quartet door 10% van de opbrengst van alle verkochte geschenken aan Music For Life (tvv Kom Op Tegen Kanker) te schenken.  Warme vlammetjes en hartjes voor iedereen!

Meer info en alle geschenken (nog tot 4 december) op www.ikhebnogietsvooru.be.

1/

Q&A met initiatiefneemster Nele Reymen

Nele Reymen
Nele Reymen

Aan wie geef je zelf het liefst een cadeau?
Aan mezelf! Ik vind het ook leuk om cadeaus voor mezelf te laten inpakken. Maar eigenlijk geef ik nog liever cadeautjes aan de kinderen in mijn leven. Die zijn snel content.

Wat zou je dit jaar graag krijgen?
Alles wat we in de webshop aanbieden, uiteraard. Daarom heb ik ook beslist om met die mensen samen te werken. Maar met een trui van Titi and the German Kid zou ik extra blij zijn.

Wat is het mooiste eindejaarsgeschenk dat je ooit hebt gekregen?
Het is elk jaar weer uitkijken naar de persoonlijke tekstjes die mijn mama schrijft. De bijhorende cadeaus zijn niet altijd even geslaagd. Soms vraag ik me echt af: ‘mama, hoe lang ken je me nu al?’

Wat is het moeilijkste aan een perfect cadeau uitzoeken?
Een cadeau moet persoonlijk zijn. Een vaas in de vorm van een cactus is leuk maar dat heeft iedereen intussen al. Als kind knutselde ik mijn cadeaus al graag zelf in elkaar, dat is waardevoller dan het cadeau op zich.