4 x adventskalenders

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
4 x adventskalenders

L_Occitane_Advent_Calendar_ouvert_39EUR

Op 1 december kan het aftellen naar Kerstmis pas écht beginnen. Vier beautymerken lanceren een verrassende adventskalender en tellen graag samen met jou af.

Voor de zoetebekjes onder ons: sorry, achter de deurtjes van deze adventskalenders zitten geen chocolaatjes verscholen. Daarvoor moet je maar bij Sinterklaas aankloppen. De adventskalenders verrassen je dag na dag meer een voedende crème, een haarmasker, een zeepje of een andere mooimaker. Aftellen was nog nooit zo mooi!

1/

L_Occitane_Advent_Calendar_ouvert_39EUR
De adventskalender van L'Occitane is gevuld met mini-verzorgingen, ideaal op je huid tegen de feestdagen in topvorm te krijgen. Kanako, de illustratrice van My Little Paris zorgde voor de mooie tekeningen.

Adventskalender van L'Occitane, 39,99 euro

2/

unnamed(1)
Bij Babor begint de beautyparty met het openen van het eerste deurtje op 1 december! De adventskalender bevat verschillende ampullen met serums en fluids waaronder voor het eerst het revolutionaire glow-wonder.

BABOR Adventskalender, verkrijgbaar in het schoonheidsinstituut en op babor.be, 70,00 euro

3/

RED ADVENT CALENDAR_BOXES_COMP HR_INCMSPJ123
Achter de deurtjes en in de laadjes verstopte The Body Shop 24 bestsellers waaronder huidverzorging, bad- en bodycare, parfum en make-up. Na het uitpakken van je dagelijkse mini-cadeautje krijg je er nog een inspirerende boodschap bovenop.

24 Happy Days Advent Kalender van The Body Shop, 75 euro

4/

unnamed(2)
De Golden Calender van Kérastase verwent je lokken 24 dagen lang met de beste producten uit hun haarverzorginsgamma. Het luxueuze kerstcadeau bevat zeven producten in travel size (50ml-80ml), 16 in mini size (30ml) en een full size Sérum Solide uit het Elixir Ultime gamma. Operatie shiny feesthaar kan officieel beginnen!

Verkrijgbaar in alle kapsalons van Kérastase , 79,90 euro