WE LOVE: fashion pyjama’s van The Sleeper

Geüpdatet op 29 Januari 2019 door Laure Vandendaele
WE LOVE: fashion pyjama’s van The Sleeper

sleeperpj
Homewear was nog nooit zo stijlvol! Wedden dat jij de feestdagen met bijhorende katers en voedselcoma's in deze überfashionable pyjama wil doorbrengen?

In theorie zijn de thuispakken uit de kerstcollectie van homewearlabel Sleepers pyjama's maar in de praktijk zien wij meer mogelijkheden. In combinatie met een paar pumps kan je het op de 'Notenkraker' geïnspireerd slaapkostuum echt wel aan voor een kerstreceptie hier en een nieuwjaarsdrink daar. Op een genadeloze katerdag volstaan sneakers om in stijl richting nachtwinkel te strompelen, bovendien hoef je je in dit thuispak helemaal niet te schamen als je op zondagavond de deur voor de pizzakoerier opent. Win-win!

'Walking sleepwear', zo noemen Kate Zubarieva en Asya Varetsa, de twee dames achter het label hun chique piyama's met dubbele rij knopen en broeken met smalle pijpjes. 'Al onze ontwerpen zijn elegant en kenmerken zich door een clean ontwerp. Het leuke is natuurlijk dat je ze zowel binnen als buiten kan dragen.', aldus de ontwerpsters.

Misschien een tip voor Kim K's volgende babyborrel of slaappartijtje?

De pyjama's uit de kerstcollecties bestaan in vier verschillende kleuren en kosten 187 euro.

De pyjama's zijn online te koop via www.the-sleepers.com