ZIEN: campagnebeelden Katy Perry x H&M

Gepubliceerd op 12 November 2015 door ELLE België
ZIEN: campagnebeelden Katy Perry x H&M

katyperry

Het kerstekind van de Zweedse modeketen H&M is niemand minder dan Katy Perry. De Amerikaanse zangeres is  het gezicht van de feestcollectie, die vanaf midden november verkrijgbaar is. 

Katy Perry is naar eigen zeggen erg geflatteerd door het aanbod: "H&M maakt sinds mijn 13 jaar een deel uit van mijn stijlevolutie. Toen begon ik leuke, betaalbare H&M stukken te combineren met mijn vintage garderobe."

De collectie bevat typische Perry items zoals knalrode jurken, smokings met open mouwen en T-shirts met pailetten en borduursels. Bijzonder is dat elk kledingstuk afgewerkt is met een origineel detail. "Ik kan niet wachten om jullie garderobe dat extra sprankeltje te geven met deze magische holidaycollectie", aldus Katy.

Omdat het zonde zou zijn om enkel een beroep op de looks van mooie Perry te doen, vroeg H&M de 31-jarige zangeres ook een kerstliedje voor de campagne in te zingen. 'Every Day Is A Holiday' zal samen met de volledige commercial op 23 november op de de wereld losgelaten worden.

katyperry

Katy bekende dat haar favoriete stuk de Elfie Selfie trui is, wat is jouw lievelingslook?
h&m h&m
katyperry