5 x weetjes over de Victoria’s Secret show 2015

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Christin Ho
5 x weetjes over de Victoria’s Secret show 2015
victoriassecret
Foto: Instagram @victoriassecret

Na de Balmain gekte focust de modewereld zich op de jaarlijkse show van Victoria's Secret. Op 10 november zullen de Angels New York veroveren. Wat kun je verwachten van het evenement? Hoe bereiden de modellen zich voor? Wie krijgt de eer om dit jaar de peperdure fantasy bra te dragen? 

LEES OOK: Rihanna annuleert Victoria's Secret fashion show
LEES OOK: Belgische Leila Ndabirabe is de nieuwe Victoria's Secret Angel
LEES OOK: Wie is de nieuwste Victoria's Secret Angel?

1/

victoriassecret1
Foto: Instagram @angelcadices

Op 10 november vindt de Victoria's Secret Show plaats in New York. Vergis je niet: niet alle modellen die in de show lopen mogen zichzelf een Angel noemen. Er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen Angels en modellen.

  • Victoria's Secret Angels 2015: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jac Jagaciak, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell en Taylor Hill
  • Modellen 2015: Rachel Hilbert, Barbara Fialho, Cindy Bruna, Constance Jablonski, Daniela Braga, Devon Windsor, Gracie Carvalho, Izabel Goulart, Jacquelyn Jablonski, Joan Small, Josephine Skriver, Lily Donaldson, Magdalena Frackowiak, Maria Borges, Maud Welzen, Ming Xi, Shanina Shaik, Sui He, Yumi Lambert, Bridget Malcolm, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Leila Ndabirabe, Leomie Anderson, Megan Puleri, Pauline Hoarau, Sanne Vloet, Valery Kaufman en Vita Sidorkina.

2/

victoriassecret2
Foto; Instagram @lilyaldridge

Je bent pas een waardige Victoria's Secret Angel als je de Fantasy Bra om het lijf hebt gehad. Het zou ons niet verbazen als het Amerikaanse lingeriemerk de uitverkorene voor miljoenen dollars laat verzekeren. De Fantasy Bra heeft namelijk een waarde van 2 miljoen dollar en welgeteld 6500 edelstenen worden erin verwerkt. Dit jaar zal de 29-jarige Lily Aldridge de duurste beha ooit showen.

3/

victoriassecret3

Hoe bereiden de Angels en modellen zich voor op de meest gekeken modeshow van het jaar? Vergeet het opeten van papieren zakdoejes of stiekeme bezoekjes aan het toilet, het draait allemaal om het verviervoudigen van de work outs enkele weken voor de show. Victoria's Secret deelt via haar YouTube-kanaal de favoriete spieroefeningen van de Angels.

4/

victoriassecret4
Foto: Instagram @Victoriassecret

Hoe verliep de show van 2014? Wie treedt er op in de show van 2015? Wat zijn de voor- en nadelen van de nieuwe locatie? Welke nieuwe collecties zullen getoond worden? Welke collectie zal het eerst en laatst getoond worden tijdens de show?

Kom het te weten in het filmpje dat Victoria's Secret vorige week deelde op YouTube over de eerste belangrijke vergadering in april:

5/

victoriassecret5
Foto: Instagram @caitlynjenner

Ook Caitlyn Jenner zal van de partij zijn om haar dochter Kendall te steunen!