Hipster @socialitybarbie trekt zich terug van Instagram

Gepubliceerd op 5 November 2015 door Isabelle Vander Heyde
Hipster @socialitybarbie trekt zich terug van Instagram

hipster barbie instagram

Nieuwe social media breakdown: na de razend populaire @essenaoneil trekt ook @socialitybarbie de virtuele deur achter zich dicht. 

Nochtans was het al maanden lachen geblazen met de Instagenieke pop, die geen moment onbenut liet om haar collega-Instagrammers te parodiëren. Darby Cisneros, het jolige brein achter het account, verklaart in een allerlaatste post waarom ze ermee kapt: "Ik ben hiermee begonnen als grap en had nooit zo'n groot aantal reacties verwacht. Gelukkig is het wel gebeurd en heeft het tot denken aangezet, het stelt de manier waarop we onszelf online voorstellen in vraag. Het hekelt de extreme technieken die velen gebruiken om een perfect Instagram leven te creëren. Het was heerlijk om dit account draaiende te houden, maar ik geloof dat de missie van @socialitybarbie voltooid is."

Eerder deze week gaf @essenaoneil er om soortgelijke redenen de brui aan. Zij verving al haar bestaande quotes door de beschrijving van hoè haar foto's tot stand kwamen. Die waarheid is met momenten echt schokkend, je ontdekt ze hier. 

Jammer, maar helaas! Geniet hier nog een laatste keer van @socialitybarbie's hilarische uitspattingen: