INSTALOVE: Kanye kontourt zich in Kim

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
INSTALOVE: Kanye kontourt zich in Kim

crazycontouriningsainthoax
Stoot Kanye zijn vrouw Kim van de troon als ultieme 'Kontouring Kueen?' Want als Yeezy aan het contouren slaat , is het resultaat wel erg bijzonder...

Want pas 'contourtechnieken voor gevorderden' toe op Kanye en je krijgt...juist ja, Kim Kardashian! Hetzelfde geldt trouwens voor Brad Pitt en Jay Z. Wanneer zij het spel tussen licht en schaduw tot het einde uitspelen, transformeren ook zij in hun bevallige eega's.

Als het van Instagramfenomeen en kunstenaar Saint Hoax afhangt tenminste. De artiest postte al eerder opvallende filmpjes waarin Britney haar haar afschoor (wacht even, dat deed ze in het echt ook),waarin de Kardashians enkele strategisch geplaatste prikjes ondergingen (wacht eens even, schuilt ook hier enige waarheid?) en waarin The Queen zelve een dansje doet in het iconische Union Jack-pakje van ons aller Ginger Spice (if only).

Nu richt de artiest zijn 'PoPlitically Incorrect vision' op het immens populaire contouring fenomeen, de make-uptechniek waarmee je dankzij het contrast tussen schaduwen en highlights (en veel blenden!) een gezicht kan transformeren. Hoewel hoofdzakelijk vrouwen als gekken aan het contouren slaan, is niet vreemd dat Saint Hoax deze populaire make-up skill (en zijn Photoshop tools) op mannen toepast. De techniek komt immers overgewaaid uit de drag scene waar mannen zware contouring gebruikten, en nog steeds gebruiken, om hun gezichtskenmerken vrouwelijker te maken.

KANYE WEST

The power of contouring #KimKardashian

Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op

JAY Z

Contouring tutorial: From JayZ to Yoncé Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op

 

Klik op de volgende pagina voor de transformatie van Brad Pitt en Drake!

1/
BRANGELINA

I came. I saw. I contoured 👄 Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op

DRAKEY MINAJ

Contour on fleek 👌🏼 Drakey Minaj

Een video die is geplaatst door Saint Hoax (@sainthoax) op