WATCH: het hilarische kerstverhaal van Mulberry

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
WATCH: het hilarische kerstverhaal van Mulberry

MulberryBeer

Mulberry pakt ook dit jaar uit met een grappige kerstcommercial die al doet verlangen naar de warmste avond van het jaar.

We weten het wel, Kerstmis draait niet om het in ontvangst nemen van cadeaus. Nee, het is een feest van warmte, liefde en samenzijn (én eten!) met familie. Maar als je een geliefde hebt die het echt niet kan laten om je op kerstavond te verrassen met een bloedrode Bayswater van Mulberry, dan mag je de essentie van kerstmis wel even de rug toekeren. Het gaat ten slotte om een gekregen Bayswater en die kijk je - welke avond van het jaar het ook moge zijn - nooit in de met zacht leder gevoerde bek.

 Bayswater Fiery Spritz Small Classic Grain €1,250
Bayswater Fiery Spritz Small Classic Grain €1,250

Zo denkt ook de protagoniste uit de nieuwe jaarlijkse kerstspot van Mulberry. Hoewel zij en haar vriend kerstavond zonder het geven van cadeaus zouden vieren, gaat de goede man toch overstag en schenkt zijn vriendin een prachtige handtas. Het goede nieuws doet al snel de ronde en nog voor ze hem goed en wel kan bedanken, vult de hedendaagse kerststal zich met bezoekers die van heinde en verre komen om het nieuwe wonder te bezoeken. Iedereen die wel eens in een schoolproductie van het Kersvertverhaal stond, ziet ongetwijfeld het parallel met de wereldberoemde verhaal uit de Bijbel. Jezus met een handtas vergelijken, is voor sommigen misschien heiligschennis maar wij zien er de humor wel van in. En als er op kerstavond dan toch per se cadeaus moeten uitgedeeld worden, is een zo'n rode Jezus meer dan welkom. It's a #MulberryMiracle!