& Other Stories lanceert recyclage actie

Gepubliceerd op 4 November 2015 door ELLE België
& Other Stories lanceert recyclage actie

Schermafbeelding 2015-11-03 om 13.12.33

Breng verpakkingen van beautyproducten of afgedankte kledingstukken terug naar je dichtstbijzijnde & Other Stories en ontvang een bon met een recyclagebeloning van tien procent. 

& Other Stories draagt haar steentje bij om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Eerder bestond er al een actie rond lege cosmeticaverpakkingen, vanaf heden krijgen ook oude kledingstukken een plekje in het recyclageprogramma van de Zweedse keten.

Hoe werkt het? Breng je oude kleren en lege verpakkingen binnen bij de dichtst bijzijnde winkel van het label, in ruil krijg je aan de kassa een kortingsbon van 10% op je volgende & Other Stories aankopen. Win win!

“Elk stuk, hoe oud ook, in welke toestand ook, is een waardevolle bron van grondstoffen. Door samen met ons te recycleren, zullen de klanten de levensduur van een kledingstuk verlengen en daardoor helpen bij het beperken van de hoeveelheid textiel die op de afvalberg terechtkomt”, aldus Managing Director Samuel Fernström.

& Other Stories stapt daarmee in de voetsporen van grote broer H&M, die al jaren ecologische programma's toepast. Een trend om toe te juichen!