Beautyshopping: dit zijn de nieuwste haartrends

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door ELLE België
Beautyshopping: dit zijn de nieuwste haartrends

beautyshopping nieuwe haartrends

Ga jij deze winter voor een opvallende broche, een subtiele haartatoeage of voor een charmsie? ELLE stelt je de nieuwste haaraccessoires voor:

1. Charmsies

charmsies-hair-2

Charmsies zorgen voor de nieuwste overzeese trend. Het zijn kleine juweeltjes die je aanbrengt op een haarlok. Hoe juist? Het pakketje bevat verschillende papiertjes met een resem aan patronen die je rechtstreeks op je haar kan aanbrengen. Verwijder het eerste fijne velletje, houdt de charmsies op de gewenste plaats tegen je haren en druk je stijltang vier seconden krachtig op de juweeltjes. Verwijder daarna het tweede velletje papier.

De juweeltjes zijn op het eerste gezicht misschien een beetje kinderachtig, maar bewaar ze toch maar voor speciale gelegenheden (Halloween, een bruiloft,…), daar komen ze volledig tot hun recht. Heb je er genoeg van? Smeer eenvoudigweg een beetje olie op je vingertoppen, strijk ermee door je haren en de juweeltjes komen vanzelf los.

Tip: stijl je haren voor je er aan begint en vermijd een afdruk van je stijltang in je lokken.

Verkrijgbaar via Amazon.com en qvc.com.

1/

2. De haarbroche

Herinner je je de show van Dolce & Gabanna afgelopen modeweek in Milaan? Wat ons vooral bijbleef - naast de prachtige jurken uiteraard - zijn de opvallende haarbroches, weelderige bloemencorsages, barokke diademen en andere attributen die de kapsels van de modellen sierden.

The bigger the better! 

2/

3. Haartatoeages

kyliehaartattoo

De haartattoo, nieuwste ontdekking van Kylie Jenner, plak je met behulp van wat water op je haar of hoofdhuid. De tatoeage zou tot vier dagen standhouden. Toegegeven, ze ogen prachtig: een gouden touch op donker haar, zilveren details op blonde lokken, het lijkt een droom van een accessoire. Waarom zijn we hier nog niet eerder opgekomen?

Te koop via Sioou, €19,90 voor twee plankjes.

Schermafbeelding 2015-10-29 om 10.59.29

Schermafbeelding 2015-10-29 om 10.59.50