ELLE TV: the one with Essentiel in Disneyland

Gepubliceerd op 16 November 2015 door Isabelle Vander Heyde
ELLE TV: the one with Essentiel in Disneyland

disney x essentiel

Essentiel laat zich dit najaar inspireren door de meest absurde der Disney heldinnen en brengt een heuse Alice in Wonderland collectie uit.

Het Belgische label blijft fan van Disney. Vorig jaar baseerde het een collectie op de Zeven Dwergen, dit seizoen is de dromerige Alice aan de beurt. Poison shirts, kekke rokjes, leuke quotes en surreële prints voor deze vrolijke capsule. Ook heel leuk: de fotoshoot die ermee gepaard ging deze zomer. Wij volgende het Essentiel team om 5 uur 's morgens naar Disneyland, waar we nog voor het ochtendgloren stiekem aan de campagne begonnen. Blijkbaar vinden er heel wat producties plaats in het park, maar moeten die voor of na de openingsuren doorgaan. Het risico dat je model omver wordt gelopen door een bende kleuters in volle sugar rush, is gewoon te groot... Een vroege wake-up call dus, die ons de mooiste zonsopgang van ons leven opleverde: die met zicht op het kasteel van Doornroosje! Om 10 uur 's morgens zat de shoot erop en werden eerder genoemde kleuters het park in gelaten; ni vu, ni connu...

Hoe een voltallig shoot team (stylist, fotograaf, assistenten, productie, visagist en co) functioneert in het land van Mickey Mouse en zijn crew, ontdek je hier -samen met de prachtige collectie:

(Video by Saverice, met dank aan Canon)