Smelten: kapseltutorials voor single papa’s

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Isabelle Vander Heyde
Smelten: kapseltutorials voor single papa’s

kapseltutorials single vaders

Vandaag is het kinderspel, maar ooit moesten we het van onze moeders hebben om paardenstaartjes, vlechtjes, dat felbegeerde palmboom staartje of een dotje in onze lokken te draaien. Wat als je vader dat echter moet doen?

Het overkwam de alleenstaande vader Philippe Morgese, die sinds enkele jaren voor de schijnbaar onmogelijke missie staat zijn dochter elke dag een leuk kapseltje aan te meten. "Sinds Emma één jaar oud is, sta ik er alleen voor. Ik had dan ook weinig keuze en moest haar noodgedwongen ook in het haardepartement bijstaan. Ik ben klein begonnen: eerst leerde ik speldjes in haar lokken schuiven, later volgde de paardenstaart, vervolgens begreep ik eindelijk hoe een vlecht in elkaar steekt en tegenwoordig kan ik best wel ingewikkelde constructies aan!"

Ondertussen kan Morgese zich inderdaad een vlechtjesexpert noemen, een kunst die hij met plezier met andere vaders deelt. Zo geeft hij lessen aan lotgenoten onder de noemer Daddy Daughter Hair Factory. Op zijn Facebookpagina krijgen ze onder andere te zien hoe je haar nota bene moet kammen (!!!) en hoe je een paardenstaart maakt -lijkt voor ons eenvoudig, maar grappig genoeg is dat voor mannen niet altijd het geval. Wat hem drijft? "Het is een ongelooflijk leuk moment om het haar van je kleine meid te kammen, ik wil dat andere papa's daar ook van kunnen genieten." Zucht...

Nog meer smelten: de vaders zijn apetrots op hun creaties en vorderingen! Ontdek hier hun schattigste posts: