Schuif aan bij Smartmat bistro

Gepubliceerd op 6 Oktober 2015 door Christin Ho
Schuif aan bij Smartmat bistro

smartmat

Smartmat nodigt je uit om aan tafel te schuiven in de Smartmat Bistro en leert je meer over een gezonde levensstijl.

Na het aanbieden van (h)eerlijke en gezonde maaltijden aan huis, gaat Smartmat neerstrijken op vier verschillende locaties in België. 'Smartmat Bistro' wil verschillende doelgroepen aanspreken om alle mogelijkheden van de verschillende menu’s uit te lichten, elk met een aangepast programma.

"Met de Smartmat Bistro willen we, net als met onze kookpakketten en ons boek dat onlangs verscheen, inspireren. Deze diners geven ons nu ook de gelegenheid om mensen daarbij rechtstreeks te ontmoeten en hen van gedachten te laten wisselen. Om samen te genieten van een gezellige avond en een heerlijk menu voor een heel toegankelijke prijs," vertelt founder Anders Asarby aan Elle.be

  • Op 16 en 17 oktober kunnen vijftigplussers aanschuiven voor een bio winetasting in Antwerpen.
  • De singles onder ons kunnen op 30 en 31 oktober kunnen rekenen op een gezellig avondje speeddating in Gent.
  • Ook koppels worden niet vergeten. Op 13 en 14 november kunnen Nederlands- en Franstalige koppels terecht in de bistro in Brussel.
  • Op 27 en 28 november worden jonge gezinnen met kinderen verwelkomd in Hasselt, waar ze met hun jonge bengels vanaf 3 jaar aan tafel kunnen schuiven bij Smartmat. Een aangepast menu én kinderopvang wordt voorzien.

Om het exclusief te houden worden er slechts 40 personen per avond toegelaten en zal Smartmat de locaties een aantal dagen op voorhand bekend maken via sociale media en e-mail!

Op het menu staan telkens een verse soep uit het assortiment van de soeppakketten van
Smartmat, een hoofdgerecht op basis van vlees of een vegetarisch alternatief en als dessert een yoghurtijs met huisgemaakte granola en confituur.

Inschrijven kan via www.smartmatbistro.be . Per persoon betaal je 25 euro.

LEES OOK: Getest: De Smartmat single bag
LEES OOK: Smartmat lanceert kookboek
LEES OOK: Smartmat nu ook vegetarisch