Chanel lanceert nieuwe app

Gepubliceerd op 5 Oktober 2015 door ELLE België
Chanel lanceert nieuwe app

Mail-bijlage

Dat mode en technologie hand in hand gaan bewijzen de vele blogs en modeapps. Het prestigieuze modehuis Chanel sprint mee op deze boot en lanceert de "Chanel Fashion"- app. Via deze app kan je vanaf vandaag 6 oktober de lente-zomer 2016 prêt-à-porter-collectie ontdekken op jouw mobiele schermpje.

screen322x572

Met zijn luxueuze en elegante ontwerp - de signature look van het label - geeft de app een helder overzicht van drie onderdelen: "Shows", "News" en "In boutiques". Onder het kopje "Shows" vind je alle informatie over de recentste catwalk-looks en de eerstkomende defilés. De sectie "News" bericht over de huidige en komende evenementen van het huis. Neem er een kijkje achter de schermen van een fotoshoot of ervaar de "making of" van een reclamecampagne. "In boutiques" presenteert dan weer collecties die net in de rekken liggen en zoekt het dichtstbijzijnde verkooppunt uit van jouw favoriete kledingstuk.

screen322x572-3

De app biedt Chanel-gewijs net dat ietsje meer: vertaald in maar liefst dertien talen - is hij geschikt voor ieders individuele wensen. Het is mogelijk om meldingen "à la carte" te programmeren of enkel gekozen informatie te ontvangen. Tot slot kan elk stukje informatie en elk beeld uiteraard gedeeld worden op sociale media of doorgestuurd worden naar een vriend. 

(Stagiaire Elise Van de Meulebroucke)