De mooiste trouwlocaties op Ibiza

Geüpdatet op 24 juni 2015 door ELLE België
De mooiste trouwlocaties op Ibiza

trouwenopibiza

Droom je ervan om 'ja ik wil' te zeggen tijdens een romantische huwelijksceremonie in Ibiza? Dit zijn de mooiste trouwlocaties Het Witte Eiland.

Om te weten waar de verborgen pareltjes voor jouw speciale dag zich bevinden, moet je een  beroep doen op een local. En dat is Laurie Pecher, een Antwerpse die al 7 jaar op het eiland woont, en nu ook samen met Emma wedding en event manager is voor IbizaCloud9. De diversiteit van Ibiza is haar grootste inspiratiebron. Ze geeft ons de 5 mooiste locaties voor jouw droomdag.

1/

Atzaro Agroturismo
Cloud9 Tip: helemaal geschikt voor een landelijk huwelijk met heel veel rust en ruimte.

Atzaro. Life and Natural.

Atzaro is een plattelandshotel dat verscholen zit in een oude sinaasappelfabriek en ligt in het rustige binnenland van Ibiza. Wij zijn helemaal weg van Atzaro: het is de ideale locatie voor een romantisch landelijk huwelijk in een heerlijk Ibiziaanse sfeer, te midden van duizenden vierkante meter sinaasappel- en olijfbomen. Je kan er heerlijk rusten in de wellness en op de Balinese bedden, de ideale ontspanning voor en na het huwelijksfeest. Voor elk deel van de dag is er een andere locatie: de receptie tussen de olijfbomen of in de Bubble Bar, het diner in de Pavilion en het feest in de courtyard. Heerlijk dineren kan in één van de restaurants van Atzaro, met lokale ingrediënten van eigen kweek of de markt.

www.atzaro.com

2/

Elements
Cloud9 Tip: breng jouw gasten in de late namiddag met een boot naar Elements, meteen een fantastische start voor een zweverige nacht…IMG_5853

Elements vind je op het fotogenieke Benirras strand, een magnifieke locatie gekend voor zijn adembenemende zonsondergangen en helderblauwe water. Trouwen bij Elements is een onvergetelijke, emotionele ervaring. Het altaar ligt vlak naast het strand, omgeven door bloemenpracht. Onze favoriete bestemming voor een instant zensfeer en toch een bruisend feest. Elements heeft die typische bohemien vibe, een fusion van een wit modern decor gemaakt met gerecycleerde materialen.  De lekkere gerechten zijn op basis van ingrediënten uit eigen streek, zo verkleinen ze de ecologische impact.

www.elements-ibiza.com

3/

Aguas de Ibiza
Cloud9 Tip:
de perfecte locatie voor een chique, modern huwelijk met een fantastisch zeezicht

IMG_5151
Deze parel licht heerlijk verscholen in het hart van Santa Eularia, vlakbij de haven. Met zijn schitterend dakterras en een indrukwekkend zeezicht, is dit ecoluxe 5 sterrenhotel een uniek kader voor een modern huwelijk. De enorme wellness is een intieme oase van rust. We houden van de strakke afwerking en het oog voor detail.

www.aguasdeibiza.com

4/

Can Curreu
Cloud9 Tip: voel de traditionele Ibiziaanse touch; voor een landelijk huwelijk en een overload aan lekker eten!

can-curreu

Gesitueerd in het landelijke gedeelte van San Carlos vind je Can Curreu, een 200-jarige boerderij die wondermooi werd gerestaureerd en nu dienst doet als landelijk hotel en een hemelse spa. Wij houden van de eenvoud van het traditionele witte exterieur dat in contrast staat met de groene en roze tinten van de magnifieke tuinen. Hier kom je helemaal tot rust. De gastronomische keuken is van zeer hoog niveau en neemt je helemaal mee in de Ibiziaanse smaken.

www.cancurreu.com

5/

Experimental Beach Club
Cloud9 Tip: de plek voor een hemelse loungie sfeer.

Schermafbeelding 2015-06-24 om 15.19.12

Fantastisch mooie locatie op het kiezel- en zandstrand van Cap des Falco. Om er te geraken moet je een klein weggetje nemen langs enorme zoutvelden van Las Salinas, ideaal voor onvergetelijke kiekjes. Ook al ben je maar enkele minuutjes weg van Ibiza stad, het voelt alsof je helemaal alleen bent. Prachtige kustlijn, een beschermd natuurgebied, een oogverblindende zon die wegzakt in het helderblauwe water. Het witte en turquoise decor, de kleine witte lichtjes, de houten strandbar zorgt voor een dromerig effect. Perfect dus voor een strandhuwelijk met Mediterrane gerechten en yummie cocktails.

www.eccbeach.com

Laurie en Emma helpen je graag met een volledige planning van A tot Z. Volg hen op IbizaCloud9Events.com.
Instagram: @ibizacloud9
Facebook: Cloud 9 Ibiza Weddings & Events