6 lippenbalsems die écht werken

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Admin
6 lippenbalsems die écht werken

lippenbalsem

"Winter is coming". Niets zo fataal voor je lippen als koude, wind en regen. Enter lippenbalsem! Droge en gekloofde lippen zijn verleden tijd dankzij deze zes toppers: 

1. Elizabeth Arden - Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm

Elisabeth Arden
Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Intensive Lip Repair Balm.

Met de geniale Eight Hour Cream schreef Elizabeth Arden geschiedenis. Het gamma bevat naast talrijke crèmes voor gezicht en lichaam ook een rijke lippenbalsem. Die brengt je lippen niet alleen in een mum van tijd terug in topvorm, maar voorziet ze ook van een mooie gloed. Deze crème is het geheim van de topmodellen.

Onder meer verkrijgbaar bij Ici Paris XL (richtprijs € 24,00)

1/

2. Rosebud Perfume Co. - Smith's Rosebud Salve

Rosebud Salve
Rosebud Salve

Rosebud Perfume Company startte in 1892 als een kleine drogisterij, maar werd als snel wereldbekend dankzij de ‘Smith’s Rosebud Salve’, een lippenbalsem waar onder meer Leighton Meester trouw bij zweert. De kracht van deze lippenbalsem zit in zijn multifunctionaliteit: de crème herstelt droge lippen, verzacht beschadigde huid, doet wonderen bij zonnebrand en maakt zelfs komaf met pluizig haar. Bovendien kan je het goedje ook gebruiken om je saaie oogschaduw een glossy look te geven!

Verkrijgbaar via www.rosebudsalve.eu (richtprijs € 7,95)

2/

3. Le Couvent des Minimes - Baume du Sourire Arôme Fleur d'Oranger

le Couvent des Minimes
Baume du Sourire Arôme Fleur d'Oranger

Le Couvent des Minimes combineert aloude schoonheidsgeheimen met producten van deze tijd. Voor deze lippenverzorging ontwikkelde het merk een verzachtende formule op basis van marshmallow (!!) en sheaboter, afgewerkt met aroma van oranjebloesem. 

Onder meer verkrijgbaar bij Ici Paris XL (richtprijs € 7,50)

3/

4. Coco-Rose - Figs & Rouge Lip Balm

Figs & Rouge
Figs & Rouge Lip Balm

100 procent natuurlijk en 100 procent Brits. Geen wonder dat Emma Watson fan is! De vrolijke kleuren en fruitige geuren maken ons instant happy.

Onder meer verkrijgbaar bij Di (richtprijs € 7,00)

4/

5. L’Occitane - Moiturizing Lip Balm

L'Occitane en Provence
Moisturizing Lip Balm

Met ingrediënten als sheaboter en bijenwas combineert L'Occitane het beste van het zuiden in deze simpele, maar effectieve lippenbalsem. Voor bio, zachte lippen.

Verkrijgbaar bij L’Occitane (richtprijs € 7,50)

5/

6. La Mer - The Lip Balm

The Lip Balm
The Lip Balm

The Lip Balm dankt zijn succes aan een gepatenteerde formule die niet alleen je droge lippen herstelt, maar ook de vochtbalans van je lippen beschermt. Met een vleugje munt voor extra verfrissing!

Onder meer verkrijgbaar bij Ici Paris XL (richtprijs € 55,00)

(Stagiaire Lien De Vriendt)