Beauty: mijn favorieten voor september

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Anne Poelmans
Beauty: mijn favorieten voor september

favorieten anne

Hoewel het vandaag snikheet is, lonkt de herfst toch al stiekem om de hoek. Tijd om je beautykast te updaten voor een kouder seizoen: bye bye CC creams, lipgloss en beach hair. Hello moisturizer en lippenbalsem.

1/

DE ONTDEKKING: Estelle & Thild

Dit Zweedse eco-beautymerkje wordt nu bij Senteurs d'Ailleurs en Francis Ferent verkocht en heeft mijn hart gestolen. Niet alleen door de fantastische verpakking maar ook door hun filosofie en het resultaat. Ik had vaak last van onzuiverheden op mijn gelaat. Dit kwam grotendeels door het feit dat mijn huid niet genoeg gehydrateerd was. Dit probleem is nu volledig van de baan dankzij mijn nieuwe ochtenritueel: vermeng wat serum (30 ml - 57,50 €) met wat olie (30 ml - 50,50 €) en masseer in op je gelaat. Hoewel iedereen denkt dat je van olie een vette huid en puistjes krijgt, is het tegenovergesteld waar. Hoe beter gehydrateerd (met olie), hoe minder onzuiverheden.

ESTELLE & THILD

2/

HALLO VOLUME: Powder Brush Shu Uemura - 39,50 € - te koop bij de Shu Uemura-kapper

Ideaal voor vrouwen met eerder fijn haar die graag wat volume willen zonder daarvoor een halve bus haarlak op hun haardos te moeten spuiten. Scheid het haar netjes in horizontale delen bij de kruin. Plaats de powder brush aan de wortels. Kliken wrijf met een zijwaardse beweging. Gebruik nu je vingers en masseer het in in je haar. Instant volume!

SHU_VOLUME_MAKER_KABUKI_BRUSH

3/

SMOKEY EYE: mascara Bobbi Brown - 24 € - te koop bij Bobbi Brown Brussel, Smets of bij Parfuma in Antwerpen

Ik ontving de tester reeds in juli (kadootje om mijn zwangerschap te verzachten ;) en ben er sindsdien verknocht aan. Waarschijnlijk een van de beste mascara's die er momenteel op de markt zijn omdat hij echt doet wat hij belooft. Je wimpers hebben er nooit mooier gescheiden en intens zwart uitgezien.

Smokey_Eye_Mascara_CMYK

4/

NATUREL: DIOR MANICURE ABRICOT - Diorlisse Abricot - 25€, Base Coat Abricot - 24.50€, Dissolvant Abricot - 19.50€, Huile Abricot - 25€ - nu te koop bij de parfumerie

Een prachtige lijn producten voor de handen van Dior. Op de persconferentie van Dior mochten jouralisten de collectie uitvoerig uittestten en het verdict was unaniem: iedereen was enthousiast hoe mooi natuurlijk de lakjes op je nagels waren. De roze crème (afgebeeld op de foto), is een emulsie om je nagels te verzorgen, een product dat al jaren in het gamma zit en blijft scoren.

dior abricot

5/

GOED GESTYLED: de stylingborstels van Curve-O

Dit nieuw gamma styling borstels werd uitvoerig getest en goedgekeurd door de webredactie van ELLE. Ze liggen erg goed in de hand en maken je haar niet stuk. Bovendien wordt het metaal aan de binnezijde niet te warm waardoor je het haar minder beschadigd. Meer info: www.curve-o.be

CURVE-O-brushes_RW_0773

6/

VOOR VOLUME: Klorane Shampoo met vlasvezels 8,50 €/ no-rinse verzorging met vlasvezels 12 € - te koop bij de apotheek

Volgens de persverantwoordelijke echt een must-test voor mij omdat ik veel maar fijn haar heb zonder volume; en ze had gelijk. Shampoo met 'vlas' in zal je denken? De vlassoort die in de producten gebruikt wordt is er eentje die bekendstaat voor haar volumegevende vezels. Hieruit werden de beste plantaardige eigenschappen gehaald die het haar extra volume geven. Je kan ook gewoon de spray gebruiken, deze verzorgt je haar en geeft volume; zelfs aan mensen met dun haar!

klorane

7/

DE NIEUWE KLEUR: Mysterious Chanel - 23 € - te koop bij de parfumerie

Dé nagellakkleur voor deze winter is zonder twijfel de kakikleur van Chanel.

chanel mùysterious