Dit zijn onze favoriete beauty looks op de British Fashion Awards 2017

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Maxine Detaellenaere
Dit zijn onze favoriete beauty looks op de British Fashion Awards 2017

Wij deden alvast inspiratie op voor de komende feestdagen!

De focus lag gisteren uiteraard op de spectaculaire outfits tijdens de Britse Fashion Awards 2017. Toch zou het jammer zijn deze prachtige beauty looks van de sterren over het hoofd te zien. Dit zijn onze 10 favoriete haar en make-up looks van de celebrities op het glamoureuze evenement!

Ook benieuwd naar de prachtige rode loperoutfits? Bekijk dan zeker de mooiste looks van de sterren op de British Fashion Awards 2017.

Alexa Chung

Alexa Chung, één van onze favoriete Britse it-girls, opteert voor wijnrode lippen met een koele ondertoon, die prachtig past bij haar ijsblauwe jurk.

british fashion awards

1/

Karlie Kloss

De Victoria's Secret Angel matcht haar lippenstift perfect met haar tomaatrode prinsessenjurk. De heldere kleur contrasteert mooi met haar platinablonde lokken.

british fashion awards

 

2/

Jourdan Dunn

Wat zijn we jaloers op de fenomenale krullen van model Jourdan Dunn. Samen met een opvallende cat eye creëert haar look een echt bombshell-effect.

british fashion awards

 

3/

Naomi Campbell

Ongelofelijk maar waar, het Britse supermodel blies dit jaar 47 kaarsjes uit. Een gezond glanzende huid en neutrale make-up doen haar stralen als vanouds.

british fashion awards

 

4/

Selena Gomez

Kersverse blondine Selena Gomez kiest voor een opvallende mond die haar lichte outfit de nodige pit geeft. De roodbruine kleur op haar lippen wordt doorgetrokken naar haar oogschaduw voor een mooi ton-sur-ton effect.

british fashion awards

 

5/

Adwoa Aboah

De Britse sleepte de felbegeerde 'Model of the Year'-prijs in de wacht en versloeg zo onder meer de Hadid-zusjes en Kaia Gerber. Het model/activiste kiest voor more is more maar houdt het toch stijlvol met zachte lila oogschaduw en een metallic tulband.

british fashion awards

 

6/

Kaia Gerber

Een frisse schoonheid als Kaia heeft niet veel nodig om er super uit te zien. Aan een barely there make-up in gedempte kleuren heeft het jonge model meer dan genoeg.

british fashion awards

 

7/

Pamela Anderson

Zacht golvende, blonde lokken en bloedrode lippen geven de voormalige Baywatch-ster de uitstraling van een klassieke Hollywood-actrice. (Alleen jammer van de iets te talrijke bezoekjes aan de plastische chirurg.)

british fashion awards

 

8/

Winnie Harlow

Een warme smokey eye, glanzende gloss en volumineuze krullen. Meer heeft Winnie Harlow niet nodig om te schitteren op de rode loper.

british fashion awards

 

9/

Ashley Graham

De altijd goedlachse Ashley Graham bewijst dat nude make-up en een stralende glimlach altijd in de mode blijven.

british fashion awards