Dit staat jou te wachten op de ELLE Fashion Night

Geüpdatet op 18 januari 2019 door ELLE België
Dit staat jou te wachten op de ELLE Fashion Night

Beschouw jij jezelf als een echte fashionista? Cancel dan meteen je plannen voor vrijdagavond, want op 20 oktober nodigt ELLE België je uit op haar ELLE Fashion Night!

Op die avond kan je naar hartenlust shoppen in de leukste boetieks van Antwerpen en krijg je tips van onze stylistes.

Wat kan je verwachten? Een modieus parcours dat je langs heel wat leuke boetieks leidt. De deelnemende winkels zijn open tot en met 23 u zodat je rustig kan shoppen en passen, bovendien vind je op heel wat adresjes ook een leuke verrassing.

Het Fashion Night parcours begint bij Intimissimi, waar je verwend wordt met een spa treatment van Caudalie. Daarna passeer je bij Calzedonia, waar je een mooi geschenk kan winnen. En dat is nog maar het begin, want ook IRO, Essentiel en Nikkie openen hun deuren, en bij Scotch&Soda en Patrizia Pepe word je opgewacht door onze stilistes voor wat extra fashionable tips.

De hele avond lang kan je aan de stand van Dyson terecht om je lokken in model te laten föhnen en kan je genieten van een lekkere Lillet Cocktail. En je gaat sowieso niet met lege handen naar huis, want iedereen krijgt een goedgevulde ELLE goodie bag.

Tot vrijdag!

Schrijf je nu in voor de ELLE Fashion Night >>> klik hier 

ONTDEK OP DE VOLGENDE PAGINA'S ALLE SHOPPING VOORDELEN DIE WIJ JULLIE AANBIEDEN IN DE VERSCHILLENDE DEELNEMENDE BOETIEKS. 

1/

Bij Intimissimi

Je krijgt 20% korting op de hele collectie en je winkelt met een glaasje champagne in de hand. Maar laat je vooral even verwennen door Caudalie: de beauty expertes zorgen voor een huidanalyse en geven je raad over welke producten van het merk bij jouw huidtype passen.

Je krijgt bovendien een leuke goodie bag met daarin enkele producten van Caudalie (waaronder de Divine hydraterende olie en het cleansing water) en lingeriezakjes van Intimissimi om je ondergoed zonder zorgen te wassen.

Intimissimi, Korte Gasthuisstraat 5

2/

Bij Calzedonia

Hier profiteer je ook van 20% korting op de hele collectie. Je geniet bovendien van een glaasje champagne en je kan deelnemen aan een leuke wedstrijd, waarbij je àltijd als winnaar uit de bus komt. In je goodie bag vind je mooie sokjes van Calzedonia.

Calzedonia, Schrijnwerkersstraat 13  

3/

Bij Essentiel

Hier krijg je 10% korting op de herfst- en wintercollectie en shop je op de vrolijke beats van een DJ terwijl je proeft van een Lillet cocktail. Vergeet vooral niet even te stoppen aan de Beauty Corner voor een stijlvol kapsel.
En in de goodie bag? Een paar goudkleurige sokjes van Essentiël en leuke Lillet-accessoires.

Essentiel, Schuttershofstraat 26

4/

Bij Nikkie

De hele avond geniet je van 10% op de hele collectie. Terwijl je je favoriete outfit uitkiest, kan je nippen van je Beafeater-cocktail, en je krijgt een iphonecover van Nikkie mee naar huis!

Nikkie, Korte Gasthuisstraat 15

5/

Bij EXIT

Geniet tijdens de ELLE Fashion Night van 10% korting op de hele collectie. Vergeet zeker niet langs te gaan bij de stand van Picture Wood waar je jezelf kunt laten vereeuwigen op een houten canvas. Kijken, kiezen en kopen wordt extra leuk met een glaasje bubbels erbij!

In je goodie bag : een voetverwarmer van Exit en een kortingsbon van PictureWood.

Exit, Groendalstraat 4

6/

Bij PATRIZIA PEPE

Heb je in de boetiek van Patrizia Pepe je droomoutfit gevonden, dan krijg je er aan de kassa nog een geschenkje bovenop. Dj Ouni haalt de beste beats boven voor een onvergetelijke shopervaring en de winkelverantwoordelijke trakteert je met plezier op een glaasje champagne. Bovendien staat de stylist (op afspraak) ter beschikking met persoonlijk advies voor een outfit op maat.
Ps: vergeet bij het buitengaan je goodie bag met de lookbooks van het label niet in ontvangst te nemen.

Patrizia Pepe, Oudaan 15

7/

Bij Iro

Stap de winkel binnen en laat je meevoeren door de beats van de DJ terwijl je geniet van een glaasje champagne en profiteer van een korting van 10% op de hele collectie.

In je goodie bag: een magazine van ELLE België!

IRO, Huidevetterstraat 51 

8/

Bij SCOTCH AND SODA

Geniet tijdens het shopping event van 10% korting op de volledige collectie. Klein hongertje van het shoppen? Kom dan langs op de degustatiestand van Deliveroo. Kledingadvies nodig bij het winkelen? De huisstylist weet raad.

Scotch & Soda, Lombardenvest 34  

Schrijf je nu in voor de ELLE Fashion Night >>> klik hier