Zo komen de sterren aan een strak lijf en een mooie huid

Een perfect figuur, stralende lokken en een smetteloze huid. Hoe komt het dat de sterren op de rode loper altijd schitteren? Professionals uit de showbizz verklappen ons de geheime kneepjes van het vak.

Kát Rudu - schoonheidsspecialiste met magische handen

kat rudu professional

Kát is gepassioneerd door de huid en alles wat daarmee te maken heeft. In haar Skin Studio in Californië krijgt ze Eva Mendes, Kate Beckinsale en John Galliano over de vloer. Jet Lag Facial is haar eigen beautylijn.

Al op heel jonge leeftijd is Kát zorg beginnen te dragen voor haar huid. De Roemeense herinnert zich nog goed hoe haar moeder crèmes maakte op basis van de beste kruiden uit haar keuken. Na een opleiding schoonheidsspecialiste schoolde ze zich bij op het vlak van massages en aromatherapie. Als assistente van de populaire Dr. Lancer in Beverly Hills raakte ze vertrouwd met geneeskundige technieken als peelings en radiofrequentie. Alles wat te maken heeft met de huid interesseert haar enorm. Begin dit jaar lanceerde ze een eigen natuurlijke skincarelijn en opende ze haar Skin Studio in Venice, waar vrouwen het hectische leven in L.A. even achter zich kunnen laten.

Kan niet zonder: "Uitslapen of een dutje overdag, flink wandelen en regelmatig een massage: hét recept voor een gezonde en stralende huid. Verder drink ik altijd tien glazen water per dag en zorg ik voor een flinke portie chlorofyl en vitamine C op mijn bord, die voorzien de bloedcellen van zuurstof."

Toptip: "Breng twee keer per week een natuurlijke peeling op basis van fruitenzymen aan, gevolgd door een hydraterend masker."

Copycat idee: "Wanneer je een serum aanbrengt, masseer dan zachtjes je hele gezicht met je knokkels om de bloedcirculatie te stimuleren en je teint te doen opleven."

Favoriete huis-tuin-en-keukentip: "Verse aloë-verasap is fantastisch als gelaatsreiniger en een infusie van kamille kun je gebruiken als tonifiërende lotion."

Beste investering: "Mijn Liquid Lift Silk Amino Acids Peptide Serum. De eiwitten van plantaardige oorsprong maken je huid meteen strakker en voller."

Zeg nee tegen: "Make-up die je met anderen deelt en penselen die je gebruikt zonder te reinigen."

Auteur Laure
Digital beauty editor

Meer lezen

10 tekenen die bewijzen dat hij je superleuk vindt

tekenen verliefd

Zo ontmoet je je soul mate volgens je sterrenbeeld

horoscoop soul mate

Ook online te ontdekken