Musthave: dit is het perfecte parfum volgens jouw sterrenbeeld

Geüpdatet op 22 april 2022 door Lore Ginneberge
Musthave: dit is het perfecte parfum volgens jouw sterrenbeeldUnsplash

Overweldigd door de eindeloze keuze aan nieuwe geuren? Laat je sterrenbeeld bepalen welk parfum jouw nieuwe lijfgeur wordt.

Seks in een flesje of een luchtig oceaanbriesje: ontdek hier jouw perfecte match. Ook interessant voor wie een lekker geurend cadeau zoekt, nu nog uitzoeken wat haar sterrenbeeld is.

Ontdek ook de ideale sport voor jouw teken.

Ram: Interdit van Givenchy

Een 'verboden' mix van witte bloemen en donkere noten, precies wat jij nodig hebt om je sensualiteit in de verf te zetten. L'interdit van Givenchy is oriëntaals, warm en verslavend. Met oranjebloesem, jasmijn, tuberoos, vetiver en patchouli.

interdit parfum sterrebeeld nieuwe geuren givenchy
L'Interdit EDP, Givenchy, €96,50

Shop hier

Stier: Trésor van Lancôme

De nieuwste telg uit de Trésor-collectie van Lancôme is alles waar een Stier van droomt: zeemzoeterig, sensueel en toch fris. Rozen en vanille spelen de hoofdrol in dit parfum dat hoofden doet draaien.

tresor lancome parfum
La Nuit Trésor Nude, Lancôme, €78

Shop hier

Tweeling: Whispers in the Library van Maison Margiela

Een parfum dat de sfeer van een bibliotheek en de geur van oude boeken vervat.  Bestaat er iets beters voor intellectueel type als Tweeling? Deze Replica is misschien geen love at first spray, maar laat hem even bezinken en je bent verknocht.

maison margiela parfum
Replica - Whispers in the library, Maison Margiela, €95

Shop hier

Kreeft: Feminin Pluriel van Maison Francis Kurkdjian

Geen enkele geur (en naam!) kan jouw vele gemoedstoestanden en facetten best omvatten. De geur straalt een ouderwetse romantiek uit waar Kreeft zo dol op is. Een boeket van Florentijnse iris, rozen uit Grasse en Egyptische jasmijn, tot lelietjes-van-dalen en oranjebloesem. Dit is tijdloze elegantie in een flesje.

parfum
Feminin Pluriel, Maison Francis Kurkdjian, €150

Shop hier

Leeuw: Girls can say anything van Zadig & Voltaire

Een ode aan de vrijheid, aan uitbundigheid en vrouwelijkheid. Met andere woorden: een geur die je op het lijf geschreven is. Noten van iris, pioenroos, tonka en vanille maken dit parfum (en jou) onmogelijk te weerstaan.

zadig voltaire girls can say anything
Girls can say anything, Zadig & Voltaire, €77,50

Shop hier

Maagd: Musc invisible van Juliette Has a Gun

Er is niemand zo specifiek (lees: kieskeurig) als Maagd, dus let goed op wat je koopt. Deze 'Musc invisible' is als een tweede lijfgeur die versmelt met je huid. De mix met vintage witte muskus in de hoofdrol is fris, elegant, maar nooit overheersend.

parfum juliette has a gun bijenkorf
Musc Invisible, Juliette Has A Gun, €85

Shop hier

Weegschaal: Elixir de Merveilles van Hermès

Alsof je door een sprookjesachtig bos wandelt, zo ruikt de nieuwste Hermès-telg met verschillende houtsoorten en amber in de hoofdrol. Toch is deze geur vrouwelijk en verleidelijk genoeg voor de romantische Weegschaal.

hermes parfum sterrenbeeld
Elixir des Merveilles, Hermès, €113

Shop hier

Schorpioen: Good girl gone bad van By Killian

Zolang het exclusief is en ruikt naar 'seks in een flesje' is Schorpioen verkocht. Deze Good Girl Gone Bad komt dus aardig in de buurt, want alleen al de naam staat hen op het lijf geschreven. Met noten van karamel en melk is dit gourmand-parfum is letterlijk verrukkelijk te noemen. Daarnaast spelen drie sensuele bloemen de hoofdrol: narcis, jasmijn en tuberoos. Een gevaarlijke cocktail!

by killian parfum
Good Girl Gone Bad Extreme, By Kilian, €243

Shop hier

Boogschutter: Nomade van Chloé

Het nieuwe Nomade-parfum van Chloé is alles waar Boogschutter voor staat: Vrouwelijkheid met een boho-kantje, eeuwige vrijheid met liefde voor al wat schittert. Deze intense geur heeft een avontuurlijk hart van eikenmos en cederhout, mooi omringd door zoetsappige pruim.

nomade chloé parfum sterrenbeeld
Nomade Absulu de parfum, Chloé, €100

Shop hier

Steenbok: The One van Dolce & Gabbana

Steenbok kent z'n klassiekers, en wijkt daar niet graag van af. Want waarom zou je een succesformule wijzigen? Dit iconische parfum, toepasselijk The One genoemd, is een warme bloemengeur die toch niet overheerst. Klassevol en discreet, net waar Steenbok van houdt.

The One, Dolce & Gabbana, €94,50

Shop hier

Waterman: Nurture van Abel

Dit sterrenbeeld staat bekend als de rebel, dus voor hen geen commerciële geuren die iedereen en je oma draagt. Omdat Waterman daarnaast ook een grote weldoener is, vormt deze samenwerking tussen natuurlijk parfumhuis Abel en Gray Label de perfecte match. 'Nurture' is een zachte geur met sandelhout, gember, jasmijn en oranjebloesem. De ingrediënten zijn voor 100% van natuurlijke oorsprong en de opbrengst van dit parfum gaat deels naar naar de non-profitorganisatie Solar Sister in Afrika.

abel parfum nieuwe geuren sterrenbeeld
Nurture, Abel x Gray Label, €82

Shop hier

Vissen: Océan Infini van Rituals

Océan Infini is de perfecte oppepper voor watertekens als Vissen. De geur voert je mee langs exotische oorden en brengt je tegelijk tot rust. Met lelietjes-van-dalen, nashipeer, en warme witte musk.

ocean infini rituals parfum
Océan Infini, Rituals, €49,50

Shop hier