How to: zo beleef je een geslaagde onenightstand

Onenightstand_sex_howto

Aaah, de zomer! Het jachtseizoen is weer geopend. Exotische stranden, gonzende festivals en romantische steden vormen het perfecte toneel voor een heerlijke onenightstand.

Maar is ongecompliceerde seks wel echt zo ongecompliceerd? En ben jij wel uit het goede hout gesneden om de nacht tot een goed einde te brengen? De pro’s en de contra’s van de liefde voor één nacht, en een hele hoop tips om er maximaal plezier aan te beleven!

Safety first

Bevruchtingen en soa’s hebben één ding gemeen: ze kunnen van een momentane uitspatting een permanente bezigheid maken. Zorg dat je nog genoeg bij je zinnen bent om op een verstandige manier met voorbehoedsmiddelen om te springen. Doe dus niet zoals mijn vriendin die ooit in een zatte bui een morning-afterpil in haar vagina stak. Nog even wat hygiëne betreft: zorg ervoor dat je altijd een tandenborstel in je handtas hebt. Dat lijkt misschien irrelevant in het licht van alle onuitsprekelijke dingen die jullie net gedaan hebben. Maar je tanden poetsen met de borstel van een vreemde... dát is gewoon degoutant.

The Walk of Shame. Own it.

Het is acht uur in de ochtend, jullie hebben een leuke nacht beleefd, maar nu wil je in alle stilte het huis verlaten. Alleen heb je nog steeds je veel te korte rokje aan en hebben je panty’s het begeven in het heetst van de strijd. Je mascara is op onverklaarbare wijze afgezakt naar de onderste helft van je gezicht en je gisteren met veel zorg opgestoken beehive ziet eruit alsof een rat zich een weg van binnen naar buiten heeft gevreten. De ochtendspits is in volle gang en het frisse kantoorvolk bevolkt de zonovergoten straten. Het is tijd voor The Walk of Shame.

Sommige vrouwen trachten hun schaamte te verbergen onder een veel te grote voetbalshort. Ze voelen gêne, of erger nog: spijt. Hun hoofd hangt naar beneden en hun schouders halfstok. Hou dit drie kilometer vol en je krijgt gegarandeerd een depressie. Zelf geloof ik in mindfulness: ik draag mijn schaamte met gepaste trots en zie mezelf als een gedicht in beweging, een ode aan de liefde. Ja, ik heb wilde seks gehad met een volslagen onbekende. Et alors? Own what you do, or don’t do it.

 

Meer lezen

5 redenen waarom je in januari de liefde zal vinden

Ook online te ontdekken