4 x healthy snacks voor op het strand

Geüpdatet op 10 oktober 2017 door Jolien
4 x healthy snacks voor op het strand

Een dagje strand gepland? Dit zijn enkele healthy snacks die je honger stillen én je bikini body niet in gevaar brengen! 

Met dit heerlijke zomerweer is een dagje zon, zee en strand het ideale daguitstapje. Met een koelbox aan je schouder trek je met vriendinnen of je gezin naar je favoriete badstad. Maar de zeelucht staat ook garant voor hongerig maagjes. Om jouw summer proof lichaam niet in gevaar te brengen door vettige snacks, zijn dit enkele gezonde alternatieven waar je helemaal blij van wordt!

1/

healthy_snacks_strand_zomer

Quinette

'Made with quinoa and love!' Dat zijn de overheerlijke koekjes van Quinette. Ze zijn gemaakt op basis van, hoe kan het ook anders, superfood quinoa. Doordat ze glutenvrij en veganistisch zijn, kan echt iedereen genieten van deze lekkernij. Maak snel je keuze uit de drie smaken: gember en limoen, kokosnoot of chocolade.

2/

healthy_snacks_strand_zon_zomer

2BIO

Wie maar moeilijk van de chips kan afblijven, heeft nu géén excuus meer om te zondigen. De gedroogde mango van 2BIO is honderd procent biologisch, vegetarisch én gezond. De krokante schijfjes hebben dezelfde structuur als chips, alleen de smaak is fruitig en fris. Ideaal dus als healthy snack tijdens het zonnebaden. Het gamma van 2BIO is eindeloos. Neem dus zeker een kijkje op de website!

3/

healthy_snacks_strand_zomer

The Primal Pantry

Smeuïg, zoet en boordevol superfoods: de rawfood repen van The Primal Pantry. Gevuld met fruit en noten worden deze veganistische bars met de hand gemaakt in the UK. Alle vijf smaken, van kokosnoot tot kers tot cashewnoten, vinden we even lekker. Aan jou dus om je favoriet te ontdekken!

4/

 healthy_snacks_zomer_strand

Homemade

Wil je het low budget houden en zelf iets in elkaar steken? Dan zijn stukjes komkommer, watermeloen, wortel of kerstomaatjes het perfecte tussendoortje! De fanatiekelingen kunnen er ook humus bij maken. Meer tijd? Dan ga je voor overheerlijke wraps gevuld met philadelphia en je lievelingsgroenten!

LEES OOK: Healthy ontbijt receptje: de platte buik bowl