Hôtel Les Roches Rouges: verborgen parel aan de Côte d’Azur

Geüpdatet op 30 mei 2017 door ELLE Partner
Hôtel Les Roches Rouges: verborgen parel aan de Côte d’Azur

Speciaal voor jou ontdekten wij de hemel op aarde in het zuiden van Frankrijk. Aan de voet van het indrukwekkende Esterel-gebergte ligt het prachtige Hôtel Les Roches Rouges verscholen ...

Saint-Raphaël heeft er weer een pareltje bij: boetiekhotel Les Roches Rouges opende na een grondige renovatie opnieuw zijn deuren. Het vijfsterrenhotel is gelegen in één van de mooiste steden van Frankrijk. De beschermde omgeving en uitzicht op l'Île d'Or garanderen je een onvergetelijk, betoverend verblijf.

RR1
Azuurblauwe zee

Hôtel Les Roches Rouges, dat ontworpen werd door het architectenduo Charlotte de Tonnac en Hugo Sauzay, is ongetwijfeld the place to be voor al wie nood heeft aan een moment van rust na die lange, koude winterdagen. Ontwaak in één van de 50 kamers of suites die allemaal uitgeven op de oneindig, azuurblauwe Middellandse Zee. Trek, na een uitgebreid ontbijt, een baantje in één van de twee zwembaden en laat je vervolgens eens goed verwennen in de wellness. Ontspan daarna met een goed boek op het strand of aan het zwembad, onder de schaduw van een palmboom. Dat gaat nergens zo goed dan op deze zonovergoten plek, onder een helderblauwe hemel, met op de achtergrond enkel het geluid van de Middellandse Zee. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in discrete luxe. Jawel, de hemel op aarde bestaat echt!

1/
RR2

tijd voor ontspanning

Na een dagje zonnebaden of shoppen in Saint-Tropez, hét shopwalhalla van de Côte d'Azur, kan je genieten van een heerlijk staaltje soul food in het restaurant, dat op een boogscheut van het strand gelegen is. Je proeft er van lokale producten én de verse vis van Olivier Bardoux, een visser uit het nabijgelegen havendorpje. Hij nodigt je graag uit om voor zonsopgang samen met hem te gaan vissen. En als je denkt dat dat alles is, think again! Voor seizoensgebonden gerechten om je vingers bij af te likken, kan je terecht in het tweede restaurant van Hôtel Les Roches Rouges. En dat gaat natuurlijk gepaard met een heerlijk frisse cocktail die je helemaal doet wegdromen. Santé!

2/

RR3
wacht niet langer

Verder kan je deelnemen aan pétanque-toernooien of samen met andere gasten genieten van een film onder de sterrenhemel. De uitbaters doen er alles aan om het je naar je zin te maken.


Heb je nog geen vakantie geboekt voor deze zomer, heb je nood aan ontspanning en wil je oneindig genieten als een echte, Franse bon-vivant? Dan moet je in Hôtel Les Roches Rouges in Saint-Raphaël zijn!