Hebben: fleurige lingerie in snoepjeskleuren om de lente te vieren

Geüpdatet op 22 maart 2023 door Lore Ginneberge
Hebben: fleurige lingerie in snoepjeskleuren om de lente te vieren

Hoe het nieuwe seizoen beter inzetten dan met fleurige lentelingerie?

De jaarlijkse lenteschoonmaak heb je misschien al achter de rug, hoog tijd dus om je lingerielade aan te vullen. Deze pastelkleurige niemendalletjes wil je nu hebben.

Intimissimi Pretty Flowers Super Push-up BH

Sinds kersvers ambassadrice Jennifer Lopez aan boord werd gehaald, oogt de Intimissimi-lingerie zo mogelijk nog sensueler. De JLo-approved setjes komen in een waaier aan tinten als azuurblauw, roze, groen en lichtpaars.

intimissimi Jennifer Lopez campagne

Shop hier

Etam Bonheur lingerieset

Deze lingerieset heet niet voor niets 'bonheur', want van de fijne bloemetjes in snoepjeskleuren kan je niet anders dan gelukkig worden.

etam bonheur lingerie set bralette lente

Shop hier

Chantelle Day to Night Spacer lingerieset

Als het van Chantelle afhangt, duiken we de lente in gehuld in de zachtste tinten. Delicaat kant en pastelgroen? Een match made in heaven.

Chantelle lingerie set

Shop hier

Marie Jo Chen Balconette

Waan je in 'Bridgerton' in een romantisch balconette met prinsessenallures. Het enige verschil? Dit korset is wél comfortabel.

Marie Jo bh Chen lente lingerie

Shop hier

Eres Glacée slip

Heel wat lingeriemerken lieten zich voor de lente/zomercollectie inspireren op de natuur. Ook het Parijse Eres pakt uit met suikerzoete lingerie vol tropische prints.

Eres lingerie slip lente trends

 

Shop hier

Love Stories Reggipetto Bralette

Voor een ultracomfortabele look zijn er de bralettes van Love Stories, dit seizoen in een hele reeks nieuwe lentekleuren. Om te matchen maar vooral te mixen, in ware Love Stories-stijl.

Love Stories bralette lente paars

Shop hier

Hunkemöller Curvaceous Blaise lingerie

Trek de dopamine dressing-trend door tot in je lingerielade. De Curvaceous-collectie van Hunkemöller, die je vormen viert en omarmt, barst van de kleurrijke setjes waar je instant vrolijk van wordt.

hunkemoller curvaceous set lingerie

Shop hier

Agent Provocateur Oriana lingerie

Mag het wat meer zijn? De hemelsblauwe, feeërieke set van Agent Provocateur is gemaakt om te verleiden.

Agent Provocateur bh lente lingerie

Shop hier

C&A voorgevormde beugelbeha

Poederroze lingerie staat bij elke huidskleur en mag dan ook niet ontbreken in je garderobe. En met romantisch kant zit je altijd goed!

C&A lingerie

Shop hier

Marlies Dekkers Samba Queen body

Een comfortabele body die je een instant zandloperfiguur geeft? Zeggen we geen neen tegen. Dit is dé must-have voor het nieuwe seizoen, want je draagt 'm net zo goed met een jeansshort op festivals.

Shop hier

Uniqlo AIRism naadloze slip

Lingerie die je niet voelt zitten, die je lichaam omhult als een tweede huid, maar die er tegelijk aantrekkelijk uitziet: Uniqlo speelt het klaar met haar AIRism-collectie.

Shop hier

Shop ook onze favoriete zomergeurtjes.