3 Europese varianten op Koreaanse bestsellers

Geüpdatet op 23 mei 2019 door Laure Vandendaele
3 Europese varianten op Koreaanse bestsellers

Ook Franse modehuizen zoals Chanel en Dior brengen hun variant van Koreaanse beautybestsellers op de markt. Koreaanse beauty in een Europees jasje.

De tijden waarin we Koreaanse beautyproducten via internationale webshops naar onze beautykast lieten verschepen, liggen voorgoed achter ons. Tal van Europese merken lieten zich beïnvloeden door het succes van Koreaanse beautyproducten en brengen hun eigen sheetsmasks, cushion foundations en powder cleansers op de markt.

Toch nog op zoek naar de real deal? Dan is er nog Honeysu.com, de Belgische webshop gespecialiseerd in K-Beauty.

K-Beauty met Europese twist

CUSHION FOUNDATION

Cushion foundations zijn intussen helemaal ingeburgerd in het lokale beautyrayon. Nadat Lancôme en Kiko Cosmetics als eerste Europese merken een eigen kussentje op de markt brachten, volgden ook andere merken snel.

Dit voorjaar breidt ook de make-upcollectie van Chanel voor het eerst uit met een compacte, lichte cushion foundation. De Healthy Glow Gel Touch Foundation is een technologisch hoogstandje met één doel: een zo natuurlijk mogelijk ogende huid creëren. De aquagel foundation voelt licht aan op de huid en beschermt dankzij ingebouwde zonnefilter tegen de schadelijke stralen van de zon en wapent je tegen vrije radicalen en stress.

HealthyGlowGelTouch
Healthy Glow Gel Touch Foundation, 55 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe Dream Cushion Foundation van Maybelline wil meer zijn dan een getinte dagcrème en verhoogde het aantal pigmenten voor een betere dekking. Dankzij de juiste hoeveelheid vochtinbrengende bestanddelen is de teint glowy, zoals je van een cushion foundation mag verwachten.

Dream Cushion Foundation van Maybelline, 12,99 euro
Dream Cushion Foundation van Maybelline, 12,99 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1/

SHEETMASK

Geen betere manier om je huid op een snelle manier een flinke boost te geven dan met een sheetmask. Sinds kort heeft ook Rituals twee varianten in het gamma zitten. Het Moisture Boost Bio-cellulose mask kalmeert de huid en zorgt voor een diepe hydratatie. Het Yooth Boost Bio-cellulose is geïmpregneerd met een anti-aging serum gebaseerd op marine collageen om de huid intens te hydrateren en de textuur van de huid te verbeteren.

SheetmaskRituals
Moisture Boost masker van Rituals, 9,50 euro

 

2/

Powder Cleanser

Het Time to Glow-poeder van Dior is gebaseerd op de populaire poederreinigers die in contact met een paar druppels water transformeren tot een milde scrub met zachte moussetextuur. Suikerextract verfijnt de huid terwijl Lotuszaden het huidoppervlak verfijnen. Hoe gebruik je het poeder? Maak de handen nat en schud wat poeder in de handpalm. Wrijf de handen tegen elkaar om het poeder op te laten schuimen tot een luchtige crème. Masseer zachtjes over het hele gezicht maar vermijd hierbij de huid rond de ogen. Spoel af met schoon water.

HydraLifeDior
Time to Glow – Ultra Fine Exfoliating Powder, 46,21 euro